Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Υποβολή προκαταρκτικών αιτήσεων για συμμετοχή σε Κινητικότητα προσωπικού ΑΕΙ 2016-17 στο Πρόγραμμα Erasmus+ Δράση ΚΑ1.03

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Πρόγραμμα
ERASMUS+

 

Πληροφορίες: 28210 37470  erasmus@isc.tuc.gr

http://www.tuc.gr/145.html

Χανιά, 2 Φεβρουαρίου 2017

                                                 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: υποβολή προκαταρκτικών αιτήσεων για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Erasmus+ Δράση ΚΑ1.03 Κινητικότητα προσωπικού ΑΕΙ 2016-17

Το πρόγραμμα ERASMUS+ [Δράση ΚΑ1.03 Κινητικότητα φοιτητών και προσωπικού Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης - Εθνική Μονάδα Διαχείρισης: Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Ι.Κ.Υ.] δίνει τη δυνατότητα στο διδακτικό και διοικητικό προσωπικό των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων να μετακινηθεί στην Ευρώπη με επιχορήγηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για:

 

α. να διδάξει σε συνεργαζόμενο Ίδρυμα της Σχολής τους και

β. να συμμετάσχει σε προγράμματα κατάρτισης, παρακολούθησης εργασιών/περιόδων παρατήρησης/επιμόρφωσης σε συνεργαζόμενα ιδρύματα ανώτατης/τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή σε άλλο συναφή οργανισμό.

 

Οι προκαταρκτικές αιτήσεις και για τις 2 κατηγορίες προσωπικού υποβάλλονται μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση erasmus@isc.tuc.gr από 2/2/2017 έως 15/2/2017.

 

Οι προκαταρκτικές αιτήσεις  αφορούν:

  1. Κινητικότητα διδακτικού προσωπικού για διδασκαλία: ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.
    http://www.tuc.gr/5120.html

Δικαιολογητικά:
1. * Αντίγραφο πιστοποιητικού γλωσσομάθειας 
2. *Βεβαίωση ΑΜΕΑ

Η αίτηση (σε μορφή word) πρέπει να συνοδεύεται από τα παραπάνω δικαιολογητικά (σε μορφή pdf) και να υποβληθεί ηλεκτρονικά στο Γραφείο Erasmus+ erasmus<στο>isc.tuc[dot]gr μέχρι τις 15.2.2017. 

  1. Κινητικότητα διοικητικού προσωπικού για επιμόρφωση: ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.
    http://www.tuc.gr/5121.html

    Δικαιολογητικά:
    1. * Αντίγραφο πιστοποιητικού γλωσσομάθειας 
    2. *Βεβαίωση ΑΜΕΑ
    3. *Εισήγηση Προϊσταμένου για την προστιθέμενη αξία της μετακίνησης για την υπηρεσία

Η αίτηση (σε μορφή word) πρέπει να συνοδεύεται από τα παραπάνω δικαιολογητικά (σε μορφή pdf) και να υποβληθεί ηλεκτρονικά στο Γραφείο Erasmus+ <link>erasmus<στο>isc.tuc[dot]gr μέχρι τις 15.2.2017. 

Συνημμένα:

(1)   έντυπα προκαταρκτικών αιτήσεων

(2)   κριτήρια συμμετοχής / αξιολόγησης

 

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των ατόμων που θα μετακινηθούν τελικά συνδέεται άμεσα με τη διαθέσιμη χρηματοδότηση που λαμβάνει το Πολυτεχνείο Κρήτης από την Εθνική Μονάδα του Προγράμματος Erasmus+, δηλαδή το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, ανά ακαδημαϊκό έτος.

 

Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος Erasmus+ http://www.tuc.gr/145.html όπου αναφέρονται αναλυτικά οι κανόνες μετακίνησης στο πλαίσιο του ERASMUS+, πληροφορίες για το ύψος της επιχορήγησης και τον τρόπο καταβολής της καθώς και εμπειρίες παλαιότερων συμμετεχόντων.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Έλενα Παπαδογεωργάκη

28210 37470 erasmus@isc.tuc.gr

Ώρες εργασίας: 07:00 – 15:00

Γραφείο Erasmus+ | Πρόγραμμα ERASMUS

Κτίριο Ε5, Γραφείο 015

Πολυτεχνειούπολη Κουνουπιδιανά

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012