Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Συμπληρωματική Προκήρυξη - Υποβολή αιτήσεων για Πρακτική Άσκηση Φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης με το πρόγραμμα Erasmus+ για το ακ. έτος 2019-2020

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη προκήρυξη και τα απαραίτητα δικαιολογητικά δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

bit.ly/2PQ5Ip5

Οι φοιτητές / φοιτήτριες του Πολυτεχνείου Κρήτης οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα κινητικότητας Erasmus+ προκειμένου να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση σε φορέα του εξωτερικού, μέσα στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2020  μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2020, μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο erasmus-plus@isc.tuc.gr (υπόψιν κου Λευτέρη Μαραγκουδάκη) από την Δευτέρα 9 Μαρτίου μέχρι και την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 στις 16:00.
Επιλέξιμοι φορείς για πρακτική άσκηση: Επιχειρήσεις, εταιρείες, φορείς του δημοσίου, αρχιτεκτονικά γραφεία, ερευνητικά κέντρα, οργανισμοί, Ιδρύματα, ΜΚΟ, Εθνικές διπλωματικές αντιπροσωπείες (πρεσβείες/προξενεία), άλλοι οργανισμοί.
Μη επιλέξιμοι φορείς για πρακτική άσκηση: Οι θεσμοί και άλλοι φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμπεριλαμβανομένων των εξειδικευμένων μονάδων (ο πλήρης κατάλογος διατίθεται στον ιστότοπο europa.eu/european-union/about-eu/institutions-bodies_en).
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές καθώς και οι υποψήφιοι διδάκτορες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ακόμα και φοιτητές οι οποίοι έχουν ήδη μετακινηθεί στο παρελθόν μέσω του ίδιου προγράμματος είτε για σπουδές είτε για πρακτική άσκηση, με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν συμπληρώσει 24 μήνες κινητικότητας σε προπτυχιακό επίπεδο, 12 μήνες στο μεταπτυχιακό και 12 μήνες στο διδακτορικό επίπεδο σπουδών, συμπεριλαμβανομένης και της προβλεπόμενης μετακίνησης. Τέλος, δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι πρόσφατα απόφοιτοι, αρκεί κατά την διάρκεια της αίτησης τους και μέχρι την οριστική έγκριση της μετακίνησής τους (ανακοίνωση αποτελεσμάτων) να έχουν την φοιτητική ιδιότητα. Ο μέγιστος αριθμός μηνών που μπορεί να μετακινηθεί ένας φοιτητής είναι 24 μήνες στον προπτυχιακό κύκλο σπουδών, 12 μήνες στον μεταπτυχιακό και 12 στον διδακτορικό. Η περίοδος μετακίνησης με μηδενική επιχορήγηση (zero grant), αθροίζεται στο συνολικό επιτρεπτό όριο κινητικότητας.

Προς αποφυγή παρανοήσεων, παράλληλα τρέχει και άλλη προκήρυξη με επιλέξιμο διάστημα μετακίνησης από τον Οκτώβριο του 2020 έως και τον Σεπτέμβριο του 2021 (https://bit.ly/2vAJf8C)

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012