Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Ανακοίνωση προσωρινού πίνακα αξιολόγησης αιτήσεων Erasmus+ για σπουδές στο χειμερινό εξάμηνο 2016-17

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,

Στα επισυναπτόμενα αρχεία μπορείτε να δείτε την αρχική αξιολόγηση των προκαταρκτικών σας αιτήσεων για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα Erasmus+ για σπουδές χειμ. εξαμήνου ακαδ. έτους 2016-17.

Η αρχική κατάταξη των φοιτητών κάθε Σχολής θα αξιοποιηθεί για την εξαγωγή του αριθμού των φοιτητών που θα μπορέσουν να μετακινηθούν τελικά και για την κατάρτιση σειράς επιλαχόντων, δεδομένου ότι ο αριθμός των φοιτητών που έχουν υποβάλλει αίτηση είναι κατά μεγαλύτερος από τον αριθμό των προσφερόμενων θέσεων. 

Ο τελικός αριθμός των προσφερόμενων θέσεων του Ιδρύματος θα γίνει γνωστός μόλις υπογραφεί η νέα σύμβαση του ΠΚ με το ΙΚΥ για τη χρηματοδότηση του 2016-17, οπότε και θα ενημερωθείτε. 

Προσωρινά ο πίνακας διαμορφώνεται ως εξής:

8 θέσεις για ΜΠΔ (καθώς είχε και τις περισσότερες αιτήσεις)

2 θέσεις για ΜΗΧΟΠ

7 θέσεις για ΜΗΠΕΡ

7 θέσεις για ΑΡΜΗΧ

Οι επόμενοι λοιπόν στην αρχική κατάταξη αποτελούν επιλαχόντες, οι οποίοι θα ειδοποιηθούν σε περίπτωση κάποιας ακύρωσης από συμφοιτητή τους.

 

Στη συνέχεια, θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από την υπηρεσία μας για ενημέρωση των ξένων πανεπιστημίων για τις αιτήσεις σας ανάλογα με την ημερομηνία λήξης των αιτήσεων προς αυτά.

Τις επόμενες ημέρες θα προγραμματιστεί σχετική ενημέρωση για όλους σας προκειμένου να ενημερωθείτε για τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβείτε από εδώ και πέρα (θα ενημερωθείτε μέσω email).

Για οποιαδήποτε απορία και ή τυχόν διαφωνίας σας σχετικά με την επισυναπτόμενη αξιολόγηση παρακαλώ απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο της Σχολής σας με κοινοποίηση και στο Γραφείο Erasmus+.

Για τυχόν άλλες απορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο Erasmus+ στο 2821037470/37416.

Σε κάθε επικοινωνία σας μαζί μας, θα πρέπει να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας και τη Σχολή σας.

Τέλος, σε περίπτωση που κάποιοι δεν επιθυμούν τελικά να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους, σας παρακαλώ να μας ενημερώσετε στέλνοντας email στο erasmus@isc.tuc.gr.

Με εκτίμηση, 

Έλενα Παπαδογεωργάκη

Συντονίστρια Erasmus+ /Δράση ΚΑ1 Κινητικότητας φοιτητών & προσωπικού ΑΕΙ

Γραφείο Erasmus

Πολυτεχνείο Κρήτης

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012