Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Design Thinking Workshops από το ΕΛΜΕΠΑ

Ακολουθεί η  ανακοίνωση/πρόσκληση του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, εταίρου του Πολυτεχνείου στον Όμιλο Κινητικότητας για τη διεξαγωγή σεμιναρίων τα οποία απευθύνονται στο προσωπικό και αφορούν τη τεχνική μάθησης "Design Thinking".

Στα πλαίσια των δράσεων διεθνοποίησης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο York College in Pennsylvania (YCP) θα
πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στα Χανιά, Κρήτης. Η επίσκεψη θα λάβει μέρος από τις 17 και έως τις 27 Μαΐου.

Στην διάρκεια της επίσκεψης του YCP θα διοργανωθούν από το προσωπικό του Αμερικανικού Πανεπιστημίου δύο σεμινάρια στην τεχνική μάθησης Design Thinking. Το 1ο σεμινάριο έχει σχεδιασθεί για τις ανάγκες των φοιτητών / μαθητών και θα λάβει μέρος στις 19 και 20 Μαΐου από τις 0900πμ και έως τις 12.00 πμ. Το 2ο Σεμινάριο θα λάβει μέρος στις 23 και 24 Μαΐου από τις 09.00 πμ και έως τις 12.00 πμ και θα απευθύνεται στο προσωπικό. Τα σεμινάρια αυτά θα λάβουν μέρος στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΕΛΜΕΠΑ. Τα σεμινάρια δεν έχουν κόστος συμμετοχής και διαπιστευτήρια συμμετοχής θα δοθούν στους συμμετέχοντες.

Η μέγιστη χωρητικότητα για κάθε σεμινάριο είναι για 20 άτομα. Αν θέλετε να το παρακολουθήσετε παρακαλώ να κάνετε την εγγραφή σας στον εξής σύνδεσμο:
forms.gle/ebNxd9YpUmLJhNLW8

Η μεθοδολογία του Creative Thinking έχει αποδειχθεί επιτυχής σε πολλούς τομείς εργασίας, εμπνέοντας ευρύτερη και πιο δημιουργική σκέψη. Δεξιότητες με μεγάλη επίδραση στην εκπαίδευση. Αυτό αποδεικνύεται από την χρήση τους σε μεγάλα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα στις ΗΠΑ όπως το Harvard, και το MIT.

Για οποιαδήποτε ερώτηση παρακαλώ να επικοινωνήσετε στο εξής email: c.petridis@hmu.gr

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012