Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Διεξαγωγή Webinar από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π για το νέο Europass και τη προετοιμασία για μια επιτυχημένη συνέντευξη εργασίας 25/02/2021

Συνέντευξη, Συμβουλές Σταδιοδρομίας, Europass

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π), Εθνικό Κέντρο Europass, διοργανώνει webinar με τίτλο "Κάνε το επόμενο βήμα για τη σταδιοδρομία σου!", όπου θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για νέα εργαλεία της ΕΕ και να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες για την σταδιοδρομία σας! Το webinar θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, στις 16.00 - 18.00 μ.μ. διαδικτυακά στην πλατφόρμα zoom.

Ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα εξηγήσουν τις δυνατότητες του νέου Europass, την σημασία των δεξιοτήτων & της Κινητικότητας ενώ θα δοθούν και χρήσιμες συμβουλές για μια επιτυχημένη συνέντευξη εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα η Σταυρούλα Δουλάμη, Συντονίστρια Εθνικού Κέντρου Europass, Προϊσταμένη Τμήματος Επιστημονικής Στήριξης Στελεχών και Φορέων ΣυΕΠ θα παρουσιάσει τις υπηρεσίες του Εθνικού Κέντρου Europass και στη συνέχεια θα λάβει το λόγο ο Hrvoje Grganović, Εxternal Project and Communication Support Officer στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο οποίος θα αναλύσει το νέο Europass.

Στο δεύτερο μέρος του webinar o Δημήτρης Γαϊτάνης, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. θα παρουσιάσει τα εργαλεία του οργανισμού που βοηθούν στην ανάπτυξη/ αξιολόγηση δεξιοτήτων ζωής και σταδιοδρομίας.

Εν συνεχεία, ο Κωνσταντίνος Μαραγκός, κοινωνικός επιχειρηματίας, θα αναφερθεί στην πρακτική εφαρμογή των soft skills και πως διευκολύνεται η απόκτηση τους μέσω των προγραμμάτων κινητικότητας.

Τέλος, ο Θεράπων Φάκας, Πρεσβευτής θετικής σκέψης και ενέργειας, θα δώσει χρήσιμες συμβουλές για μια επιτυχημένη συνέντευξη εργασίας.

Δηλώστε συμμετοχή https://forms.gle/eVXbbDyrwWUkcoAz6 έως και τις 23 Φεβρουαρίου και ... κάντε το επόμενο βήμα για τη σταδιοδρομία σας!

Όσοι ολοκληρώσουν την εγγραφή θα λάβουν το σύνδεσμο και τις οδηγίες παρακολούθησης με email.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012