Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Τελευταία Νέα

Έρευνα για την Ανοικτή Πρόσβαση στην Ελλάδα
Επαναληπτικός κύκλος διεξαγωγής σεμιναρίων εκπαίδευσης φοιτητών
ΣΕΑΒ: Ανακοίνωση για σεμινάρια Wiley - Άνοιξη 2024
Συμφωνία ΣΕΑΒ με εκδότη Wolters Kluwer για πρόσβαση στα περιοδικά της Kluwer Law Online
Επικείμενη εξάντληση άρθρων Ανοικτής Πρόσβασης στην IEEE

» Όλα τα Νέα...

Υπηρεσίες Βιβλιοθήκης Πολυτεχνείου Κρήτης, Technical University of Crete
Υπηρεσίες Βιβλιοθήκης Πολυτεχνείου Κρήτης

BASE - Bielefeld Academic Search Engine

Η BASE είναι η διεπιστημονική μηχανή αναζήτησης που διατηρείται από το πανεπιστήμιο του Bielefeld της Γερμανίας. Δίνει δυνατότητα ταυτόχρονης αναζήτησης σε πάνω απο 3.500 πηγές πληροφόρησης, κυρίως ανοικτής πρόσβασης.

CORE - COnnecting REpositories

Στόχος του CORE είναι να προωθήσει την ανοικτή πρόσβαση των επιστημονικών εκδόσεων με τη σύνδεση των αποθετηρίων ανοικτής πρόσβασης, παγκοσμίως. Εκτός από μηχανή αναζήτησης, προσφέρει και άλλες δωρεάν υπηρεσίες, όπως το CORE Mobile, CORE Plugin και CORE API.

DOAB - Directory of Open Access Books

Ο DOAB είναι ένας ηλεκτρονικός κατάλογος που ευρετηριάζει και παρέχει πρόσβαση σε έγκριτες επιστημονικές μονογραφίες ανοικτής πρόσβασης.

DOAJ - Directory of Open Access Journals

Ο DOAJ είναι ένας ηλεκτρονικός κατάλογος που ευρετηριάζει και παρέχει πρόσβαση σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά ανοικτής πρόσβασης.

OAIster

Ο OAIster είναι ένας συλλογικός κατάλογος διαθεματικών πηγών από συλλογές ανοικτής πρόσβασης. Ο εμπλουτισμός του καταλόγου γίνεται από περισσότερους 1.100 διαθέτες περιεχομένου παγκοσμίως.

OpenAIRE

Το OpenAIRE είναι μία ευρωπαϊκή υποδομή για την προώθηση και υποστήριξη των δημοσιεύσεων με ανοικτή πρόσβαση. Διασυνδέει και διαθέτει, με ανοικτή πρόσβαση, τις δημοσιεύσεις και τις συλλογές επιστημονικών δεδομένων που προκύπτουν από ευρωπαϊκά έργα, με τις πληροφορίες για τα ίδια τα έργα, διασφαλίζοντας την ευρεία διάχυση των ερευνητικών αποτελεσμάτων. Χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και παρέχει υπηρεσίες για την πρόσβαση στην έρευνα που χρηματοδοτείται από αυτήν.

Openarchives.gr

Το openarchives.gr είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή πύλη αναζήτησης και πλοήγησης σε έγκριτο ελληνικό ψηφιακό περιεχόμενο επιστήμης και πολιτισμού, η οποία αναπτύσσεται και διατηρείται από τοΕθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης.

OpenDOAR - The Directory of Open Access Repositories

Το OpenDOAR εκτός από μία λίστα αποθετηρίων ανοικτής πρόσβασης, παρέχει και αναζήτηση για αποθετήρια ανοικτής πρόσββασης διεθνώς, καθώς και αναζήτηση στο περιεχόμενό τους.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012