Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Καρυστινός ΓεώργιοςΚοσμήτορας

Φωτογραφία προσωπικούΤοποθεσία γραφείου στο χάρτη
Όνοματεπώνυμο:Καρυστινός Γεώργιος
Κατηγορία:Διδακτικό και Ερευνητικό Προσωπικό (ΔΕΠ)
Ακαδημαϊκή Βαθμίδα:Καθηγητής
Σχολή:ΗΜΜΥ (Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών)
Email:gkarystinos<στο>tuc.gr
Ιστοσελίδα:http://www.telecom.tuc.gr/~karystinos
Τηλέφωνο:2821037343
Τοποθεσία:Γραφείο: 145Α-37.2, Κτίριο Επιστημών/ΗΜΜΥ (Λ), Β' Όροφος

Στοιχεία βιογραφικού

Ειδικότητα: Θεωρία και συστήματα τηλεπικοινωνιών, θεωρία κωδικοποίησης, προσαρμοστική επεξεργασία σήματος

Σύντομο Βιογραφικό: Ο Γιώργος Ν. Καρυστινός γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Απριλίου, 1974. Έλαβε το Δίπλωμα του Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών το 1997 και το Διδακτορικό του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (SUNY) στο Buffalo το 2003. Τον Αύγουστο του 2003 διορίστηκε ως Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πολιτειακού Πανεπιστημίου Wright του Ohio στο Dayton. Από το Σεπτέμβριο του 2005 υπηρετεί ως Επίκουρος Καθηγητής στον Τομέα Τηλεπικοινωνιών του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά. Τα τρέχοντα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται κυρίως στη θεωρία και στα συστήματα τηλεπικοινωνιών, στη θεωρία κωδικοποίησης, στην προσαρμοστική επεξεργασία σήματος, στις ασύρματες τηλεπικοινωνίες, στο σχεδιασμό κωδίκων και κυματομορφών, και στα νευρωνικά δίκτυα.

Βραβεύτηκε με τα βραβεία καλύτερης δημοσίευσης 2003 IEEE Transactions on Neural Networks Outstanding Paper Award και 2001 IEEE International Conference on Telecommunications Best Paper Award. Είναι μέλος των IEEE Communications, Signal Processing, Information Theory, και Computational Intelligence Societies και του Eta Kappa Nu.

Εκπαίδευση: 

  • Ph.D. State University of New York at Buffalo, ΗΠΑ, 2003
  • B.Sc. Παν/µιο Πατρών, 1997

Ερευνητικά Πεδία: Ασύρματες τηλέπικοινωνίες, σχεδιασμός κωδίκων και κυματομορφών, καταστολή παρεμβολών και προσαρμογή δέκτη με λίγα δεδομένα, προσαρμοστικά συστήματα πολλαπλών κεραιών και radar, ανίχνευση δεδομένων πολλαπλών χρηστών σε συστήματα CDMA, νευρωνικά δίκτυα.

Τομέας: Τομέας Τηλεπικοινωνιών

Εργαστήριο: Εργαστήριο Τηλεπικοινωνιών

Μαθήματα: Σήματα και Συστήματα, Θεωρία Πληροφορίας και Κωδίκων, Θεωρία Πιθανοτήτων και Τυχαίων Διαδικασιών

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012