Καλώς ορίσατε στο Γλωσσικό Κέντρο

 

Στο Γλωσσικό Κέντρο οι φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας.

Παράλληλα τους παρέχεται η δυνατότητα  να χρησιμοποιήσουν βοηθήματα για την ανάπτυξη ειδικών γλωσσικών δεξιοτήτων οι οποίες είναι χρήσιμες για τη μελλοντική επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Αναλυτικότερα, η διδασκαλία της Αγγλικής και της Γερμανικής γλώσσας γίνεται μέσω:

 

  • μαθημάτων γραμματικής, προφορικού και γραπτού λόγου και ορολογίας, ορολογίας για μηχανικούς
  • χρήσης στα πλαίσια της διδασκαλίας του μαθήματος της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Moodle που είναι ένα σύγχρονο σύστημα e-learning, μια ημιαυτόνομη μορφή μάθησης με την εξ αποστάσεως επίβλεψη της διδάσκουσας. Στο σύστημα Moodle ο φοιτητής μπορεί να βρει βίντεο και ασκήσεις σχετικές με τα μαθήματα, όπως και προτάσεις για περαιτέρω μελέτη. 
  • διάθεσης ασκήσεων σε γραπτή μορφή με τις λύσεις τους για αυτόνομη μάθηση (γραμματική, κείμενα, ορολογία και ειδικές ενότητες)
  • εργαστηρίων
  • ταινιών και βίντεο

 

Επιθυμία και στόχος μας είναι να αναλάβουν οι ίδιοι οι φοιτητές την ευθύνη της προσωπικής τους πορείας εκμάθησης της αγγλικής και γερμανικής γλώσσας με την πλήρη συμβολή του διδακτικού προσωπικού, έτσι ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της σύγχρονης παγκόσμιας κοινωνίας.

Οι υπεύθυνες διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσαςΗ υπεύθυνη διδασκαλίας της Γερμανικής γλώσσας
Anne McKay
Έμμα Σειραδάκη
Άννα Βρουβάκη
Διοικητική υποστήριξη:                        

Πάολα Νικότερα

Τηλ.: 28210 37338 - Φαξ: 28210 37531 - Email: nicotera<στο>mail.tuc.gr

 

 

Το Γλωσσικό Κέντρο (Κτίριο Ε1) είναι ανοικτό Δευτέρα - Παρασκευή από τις 9:00 μέχρι τις 17:00