Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin
Slide background

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν στην Ημέρα Επιστήμης & Τεχνολογίας;

Η Ημέρα Επιστήμης & Τεχνολογίας που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου 2016, απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού. Μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τη συνοδεία γονέων/κηδεμόνων.  

Πρέπει να δηλώσουμε συμμετοχή;

Δεν χρειάζεται να δηλώσετε συμμετοχή. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Επισημαίνεται ότι για λόγους ασφαλείας είναι απαραίτητη η συνοδεία των μικρών μας επισκεπτών από ενήλικες.

Είμαι άτομο με αναπηρίες. Τι πρέπει να γνωρίζω για την επίσκεψή μου στο Πολυτεχνείο Κρήτης;

Τα άτομα με αναπηρίες, θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο σημείο υποδοχής κατά την άφιξή τους στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Υπάρχει ειδική διαδρομή (fast lane), με καθοδηγητή, εθελοντή φοιτητή του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Θα μπορώ να επισκεφθώ όλα τα περίπτερα Επιστήμης & Τεχνολογίας;

ΝΑΙ! Υπάρχουν προτεινόμενες διαδρομές, στις οποίες θα σας οδηγήσουν τα μέλη της ειδικής ομάδας εθελοντών και θα βοηθήσουν τα παιδιά  που το επιθυμούν και τους συνοδούς τους καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Οι χώροι του Κτηρίου Επιστημών είναι διαμορφωμένοι κατά τρόπο που να διευκολύνεται η μετακίνηση των επισκεπτών.

Πότε θα πραγματοποιηθεί η επόμενη Ημέρα Επιστήμης & Τεχνολογίας;

Η Ημέρα Επιστήμης & Τεχνολογίας έχει καθιερωθεί να διοργανώνεται από το Πολυτεχνείο Κρήτης, μία φορά το χρόνο, στα μέσα του Οκτωβρίου κάθε ακαδημαϊκού έτους,

Πώς μπορώ να έλθω στο Πολυτεχνείο Κρήτης;
<link gettinghere.html>www.tuc.gr/gettinghere.html 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012