Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Γεωργία Βλαμάκη, -ΕΤΕΠ, Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας & Χημείας Περιβάλλοντος, Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, Instituto Polytecnico de Braganca, Portugal, Μάιος 2018 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα – Erasmus week- οργανωμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια από το INSTITUTO POLYTECNIKO DE BRAGANCA (ipb) της Πορτογαλίας που περιελάμβανε τα πάντα!

Υπήρχαν οι διαλέξεις,  και οι επισκέψεις στα εργαστήρια που υπήρχε η ευκαιρία για συζητήσεις στο πως διαχειρίζονται θέματα που αφορούν της εκπαίδευση φοιτητών, και την οργάνωση των εργαστηρίων τους.

Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν πολύ μεγάλος, δόθηκε η ευκαιρία για πολλές συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων και με τους επισκέπτες από πανεπιστήμια από άλλες χώρες της Ευρώπης.

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Ειρήνη Μαρεντάκη, Προϊσταμένη Γραμματείας Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, Warsaw University of Technology, Poland, Αύγουστος 2018

[...]

Γνώρισα διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα αλλά με σχεδόν ίδιο τρόπο αντιμετώπισης της δουλειάς.

Γενικά ενθουσιάστηκα που κατάφερα να συνεργαστώ μαζί τους.

Το συνιστώ σε όλους τους συναδέλφους μου. [...]Διάβασε περισσότερα εδώ.

 

Σόνια Σταματουλάκη, Υπάλληλος ΙΔΑΧ,  ΜΟΔΥ ΕΛΚΕ, Πράγα, Τσεχία, Ιούνιος 2018 

[..]Η μετακίνηση μου στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+ είχε μόνο θετικά αποτελέσματα. Γνώρισα την δομή και λειτουργία ενός Πανεπιστημίου στο Εξωτερικό και ήρθα σε επαφή με την χώρα και την κουλτούρα του λαού του καθώς είχα την τύχη να παρακολουθήσω την Τελετή Απονομής Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων απολαμβάνοντας μια διαφορετική εμπειρία.

Προτρέπω ανεπιφύλακτα τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην κινητικότητα προσωπικού στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS !

Διάβασε περισσότερα εδώ

 

Αργυρώ Γεωργιακάκη -ΕΤΕΠ, Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας & Χημείας Περιβάλλοντος, Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, Instituto Polytecnico de Braganca, Portugal, Μάιος 2018 

[...] Το άνοιγμα του νου και μόνο με την επαφή με άλλες αντιλήψεις μέσα και έξω απ τη δουλειά, με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας με τους οποίους πρέπει να συνυπάρξουμε είναι το όφελος από όλη την εμπειρία του Erasmus.Μετά έρχεται η ανταλλαγή εργασιακών εμπειριών, μεθόδων, κτλ που είναι σαφώς μεγάλο κεφάλαιο αλλά όχι το μεγαλύτερο!

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Θεανώ Λυραντωνάκη, Μόνιμη υπάλληλος, Διεύθυνση Τηλεπικοινωνιών, Δικτύων και Υπολογιστικής Υποδομής, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ιούνιος 2018

[...] Όλοι οι συνάδελφοι ήταν εξαιρετικά πρόθυμοι να αφιερώσουν όσο χρόνο χρειαζόταν και να μου λύσουν κάθε μου απορία. Επίσης, ήταν πολύ ανοικτοί για περεταίρω συνεργασία, επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων για την εύρεση λύσεων  και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στην εργασιακή μας καθημερινότητα.

Όλη η εμπειρία του Erasmus+ κινητικότητα προσωπικού με ενθουσίασε. Είναι μια ευκαιρία που μας παρέχετε να γνωρίσουμε νέους τόπους και ανθρώπους, να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας, εργασιακούς αλλά και πολιτισμικούς, να επικοινωνήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις με συναδέλφους, να συνάψουμε συνεργασίες που μόνο εποικοδομητικά μπορούν να λειτουργήσουν στην επαγγελματική μας πορεία. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Αργυρώ Γεωργιακάκη - Γεωργία Βλαμάκη, ΕΤΕΠ, Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας & Χημείας Περιβάλλοντος, Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, University of Girona, Spain, Σεπτέμβριος 2017.

Βρεθήκαμε στο Department of Chemistry. [...] 

Όλοι ήταν απίστευτα πρόθυμοι να μας δώσουν όση πληροφόρηση ζητήσαμε, τρομερά φιλόξενοι και υποστηρικτικοί σε ό,τι χρειαστήκαμε. Η Nela μας έδωσε εκπαιδευτικό υλικό για τα εργαστήρια και θα μας στείλει επιπλέον links για εργασίες και συνέδρια σε σχέση με την εκπαίδευση. Μας ξενάγησε στην πανέμορφη πόλη τους, άφησε κάθε άλλη δουλειά για να είναι μαζί μας, μας έκανε αναμνηστικά δώρα, γενικά μας καταϋποχρέωσε!

Γενικά μόνο όφελος προέκυψε από το ταξίδι μας, τόσο σε εργασιακό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Καλό θα ήταν να μπορούσαν όλοι να ανταλλάξουν εργασιακή και όχι μόνο εμπειρία με συναδέλφους εκτός ΠΚ, εκτός Ελλάδας ειδικότερα.

 Διάβασε περισσότερα εδώ.

Ελένη Κωνσταντακάκη, Υπάλληλος Τμήματος Διοικητικού Προσωπικού, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Νεάπολις Πάφου, Κύπρος, Αύγουστος 2017. 

Επισκέφτηκα το Πανεπιστήμιο Νεάπολις στην Πάφο Κύπρου, από την Δευτέρα 28 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 30 Αυγούστου, στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+. 

Στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις, συναντήθηκα και συνεργάστηκα με την κυρία Γεωργία Χρήστου, υπεύθυνη Λειτουργό του γραφείου ERASMUS και Διασφάλισης Ποιότητας. Είχε ετοιμάσει καθημερινό πρόγραμμα επίσκεψης μου σε υπηρεσίες και γραφεία του Πανεπιστημίου. [...] Μου δόθηκε η δυνατότητα να διαπιστώσω την λειτουργία ενός Ιδρύματος του εξωτερικού, σε ευρύτερο πλαίσιο, το εργασιακό τους περιβάλλον, τις δομές του αντικειμένου τους, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μου και τις εμπειρίες.

Η ανωτέρω μετακίνηση υπήρξε για μένα μια ευχάριστη και εποικοδομητική  εμπειρία, δίνοντας μου την δυνατότητα να ενημερωθώ για το περιβάλλον εργασίας, τις δομές, την διαχείριση εργασιακών θεμάτων και την προσέγγιση τους σε σύγκριση με τα Ελληνικά Πανεπιστήμια Ανώτερης Εκπαίδευσης.

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Ελευθερία Πετράκη, Προϊσταμένη Τμήματος Τηλεπικοινωνιών & Δικτύων, Διεύθυνση Τηλεπικοινωνιών Δικτύων & Υπολογιστικών Υποδομών, Universita degli Studi Sapienza, Italy, Ιούνιος 2017.

[...]Το πανεπιστήμιο Sapienza είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στην Ευρώπη με 180 χιλιάδες φοιτητές και εκτείνεται σε δεκάδες κτίρια, μέσα και έξω από την πανεπιστημιούπολη. Η επιλογή του συγκεκριμένου πανεπιστημίου έγινε με βάση την ύπαρξη στενών δεσμών συνεργασίας ανάμεσα στα δύο Ιδρύματα, αλλά κυρίως λόγω του μεγέθους του Πανεπιστημίου και της αντίστοιχης πρόκλησης που αυτό αποτελεί όσο αφορά τη σωστή λειτουργία των δικτυακών υποδομών και υπηρεσιών. Η συμπαράσταση και η συνεργασία των υπευθύνων του Erasmus της αρχιτεκτονικής σχολής του πανεπιστημίου ήταν καθ' όλη τη διάρκεια της επίσκεψής μου εξαιρετική. [...] Συναντήθηκα με μία ομάδα μηχανικών και σχεδιαστών με τους οποίους είχα μια εκτενή συζήτηση για τις δικτυακές υποδομές και υπηρεσίες που πρέπει να προσφερθούν στους χρήστες ενός σύγχρονου εκπαιδευτικού Ιδρύματος ώστε να διευκολυνθεί και να ενισχυθεί το έργο τους. [..] Σαν συμπέρασμα, η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα Erasmus+ ήταν μια πολύ θετική εμπειρία. Είναι πάντα ευχάριστο να ανταλλάζεις απόψεις με ανθρώπους που η εργασιακή τους καθημερινότητα μοιάζει πολύ με την δική σου. Μέσα από την συζήτηση μπορούν να εμφανιστούν λύσεις και ιδέες που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα και την απόδοση της εργασίας. Και είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητικό να γίνεται αυτή η ανταλλαγή απόψεων σε μία όμορφη ευρωπαϊκή πόλη με μεγάλη ιστορία και πολλά αξιοθέατα!

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Ελένη Ψαρουδάκη, Υπάλληλος Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας, University of Vilnius, Lithuania, 24-30 Μαίου 2017

Η διαδικασία της υποβολής της αίτησης συμμετοχής και η σχετική παρακολούθηση μέχρι την τελική της έγκριση εξελίχθηκε ομαλά και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

[...] Σχετικά με την επίσκεψή μου και τη συνεργασία με το προσωπικό της αντίστοιχης υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Βίλνιους με τον ΕΛΚΕ όπου εργάζομαι, μπορώ να πω ότι ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική. 

Η υποδοχή του προσωπικού ήταν εξαιρετικά  φιλική. [...]

Γενικότερα, θα ήθελα να καταθέσω ότι οι γνώσεις που απέκτησα από το πρόγραμμα κινητικότητας προσωπικού Erasmus + αποτελούν για μένα μια πλούσια εμπειρία που θα επενδύσω στην καθημερινή μου δουλειά. Συνιστώ ανεπιφύλακτα μια τέτοια εμπειρία στους συναδέλφους μου [...]

Διάβασε περισσότερα εδώ. 

Πάολα Νικότερα, Υπάλληλος Κέντρου Γλωσσικών Σπουδών και Πόρων, University of Vilnius, Institute of Foreign Languages, Lithuania, 24-30 Μαίου 2017

[Όταν αποφάσισα να υποβάλλω την αίτηση συμμετοχής για το πρόγραμμα κινητικότητας προσωπικού Erasmus+ δε φαντάστηκα ότι θα μπορούσα να ολοκληρώσω τις προκαταρτικές διοικητικές διαδικασίες τόσο εύκολα και απλά...][...Έτσι ήμουν σε θέση να ολοκληρώσω την οργάνωση της μετακίνησης για τα τέλη Μαΐου, ιδανική περίοδο για ένα ταξίδι στη βορινή Λιθουανία!...]

[...Προγράμματα κινητικότητας σαν το Erasmus+ προσφέρουν πραγματικά και στο προσωπικό τη δυνατότητα διεύρυνσης προοπτικών και αντιλήψεων στο χώρο εργασίας και εύχομαι να ενισχυθούν πολύ περισσότερο στο άμεσο μέλλον για όλους επειδή αποτελούν σημαντικό κίνητρο εξέλιξης και συμβάλλουν καθοριστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών στο χώρο εργασίας....]

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Μανώλης Βαρουχάκης, ΕΔΙΠ, Εργαστήριο Γεωπεριβαλλοντικής Μηχανικής, Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος, UNESCO - IHE IHE Delft Institute for Water Education, Φεβρουάριος 2016

Από τις 22/02/2016 έως και τις  26/02/2016 επισκέφθηκα στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ το Ινστιτούτο της UNESCO-ΙΗΕ για την έρευνα και την εκπαίδευση στους υδατικούς πόρους με έδρα τη Ολλανδία. Στα πλαίσια της επίσκεψης διοργανώθηκε διήμερο συμπόσιο με τη παρουσία και άλλων ερευνητών όπου παρουσιάστηκαν ερευνητικά αποτελέσματα μεθοδολογιών στη διαχείριση των υδατικών πόρων. Το ερευνητικό προσωπικό του ιδρύματος  μου παρουσίασε λογισμικό που έχει αναπτυχθεί στο Ινστιτούτο το οποίο είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω αποκτώντας σημαντική εμπειρία σε νέες τεχνολογίες. Με τη σειρά μου τους παρουσίασα τις δράσεις του εργαστηρίου στο οποίο ανήκω στο Πολυτεχνείο Κρήτης.  Ανταλλάχθηκαν απόψεις και ξεκινήσαμε συνεργασία σε ερευνητικό επίπεδο. Μερικούς μήνες αργότερα ο επικεφαλής της ομάδας επισκέφθηκε το Πολυτεχνείο Κρήτης στα πλαίσια επίσης του προγράμματος Erasmus+ οπότε και ξεναγήθηκε από κοντά στις εγκαταστάσεις του εργαστηρίου και της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος. Οι εντυπώσεις μου από το πρόγραμμα είναι άριστες και συστήνω ανεπιφύλακτα την συμμετοχή όλων των συναδέλφων στο πρόγραμμα κινητικότητας ERASMUS+. Το γραφείο Erasmus στο Πολυτεχνείο Κρήτης λειτουργεί εξαιρετικά και με βοήθησε σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας της πρότασης αλλά και στη οργάνωση της επίσκεψης στη UNESCO-IHE

Μαρία Σολινταδάκη, ΕΤΕΠ,
Εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων Σχεδιασμού,
Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών,
University of Beira, Portugal, Μάϊος 2015

[...Η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα ERASMUS+ ήταν μια μοναδική ευκαιρία, τόσο από πλευράς ανταλλαγής απόψεων και ιδεών σε τεχνικά θέματα, όσο και από πλευράς γνωριμίας των μεθόδων και των πρακτικών λειτουργίας όλου του Ιδρύματος. Κυρίως όμως, ήταν μια καταπληκτική εμπειρία όσον αφορά στη γνωριμία και την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών με ανθρώπους που έχουν ανάλογες ανησυχίες και προβληματισμούς για εκπαιδευτικά, κοινωνικά, οικονομικά, κ.ά. θέματα και στη θεμελίωση μιας κοινής βάσης συνεργασίας...] Διάβασε περισσότερα
εδώ.

Μαρία Κουφάκη, Υπάλληλος
Βιβλιοθήκης & Κέντρου Ενημέρωσης
Universita IUAV di Venezia, Ιούνιος 2015

[...Η εμπειρία από το πρόγραμμα αυτό ήταν εκπληκτική.  Εκτός από τις δωρεές των βιβλίων και τις πληροφορίες για την οργάνωση και τις υπηρεσίες της βιβλιοθήκης και  γενικότερα του Πανεπιστημίου ανταλλάχθηκαν απόψεις με τους εκεί συναδέλφους και αναπτύχθηκαν σχέσεις που θα βοηθήσουν και σε μελλοντικές συνεργασίες. Θα πρότεινα το IUAV  θερμά σε όποιον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε πρόγραμμα ERASMUS, φοιτητή ή προσωπικό. Σε οποιαδήποτε κλίμακα θα έβαζα τον ανώτερο βαθμό.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Πολυτεχνείο Κρήτης που μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχω στο πρόγραμμα αυτό. Θεωρώ πολύ εποικοδομητική την οργάνωση μιας συνάντησης  των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα, νέων και παλαιών, για την ανταλλαγή της αποκτηθείσας εμπειρίας, παρατηρήσεων, καθώς και  του τρόπου αντιμετώπισης από τον φορέα υποδοχής...] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ι. Κάβαλου, Προϊσταμένη Τμήματος Προμηθειών,
Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών
Universita IUAV di Venezia, Σεπτέμβριος 2015

[...Η μετακίνησή μου στο εξωτερικό μέσω του προγράμματος ERASMUS + ήταν για μένα αρχικά μία ιδέα που φοβόμουν ότι δε θα υλοποιηθεί. Διαπίστωσα ότι η μετακίνηση όχι μόνο υλοποιήθηκε, αλλά ήταν πολύ όμορφη, εποικοδομητική, ευχάριστη και κυρίως εύκολη χάρη στην προθυμία και την πλήρη γνώση του αντικειμένου εκ μέρους της Έλενας Παπαδογεωργάκη και της Μαρίας Κουντουράκη...] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γαλάτεια Μαλανδράκη, Προϊσταμένη Γραμματείας
Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
Universita IUAV di Venezia, Σεπτέμβριος 2015

[...Η μετακίνησή μου στο εξωτερικό μέσω του προγράμματος ERASMUS + ήταν για μένα μια πολύ εποικοδομητική και ευχάριστη εμπειρία. Μου δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσω νέους τρόπους εργασίας και νέες δομές πάνω στο αντικείμενο μου τις οποίες προσπάθησα και να μεταφέρω στην εργασία μου...] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. 

Ελένη Κοκονά, Προϊσταμένη Τμήματος Σπουδών,
Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων 
Πανεπιστήμιο Κύπρου, Λευκωσία, Απρίλιος 2016

[...Καθημερινά είχαμε να ανταλλάξουμε απόψεις σε θέματα αρμοδιότητας του τμήματος μου και κυρίως πάνω σε ωρολόγια προγράμματα σπουδών και εξεταστικών. Γνώρισα από κοντά τον τρόπο που δουλεύουν και διαπίστωσα την προθυμία τους να μου δείξουν και να μου εξηγήσουν ό,τι περισσότερο μπορούσαν στα πλαίσια πάντα των καθηκόντων τους...] Διάβασε τη συνέχεια εδώ. 

Παναγιώτης Κοντογιάννης, Προϊστάμενος Τμήματος
Εκπαιδευτικής Υπολογιστικής Υποδομής,
Διεύθυνση Τηλεπικοινωνιών & Δικτύων
Hochschule für Technik und Wirtschaft Berlin, Μάιος 2016

[..Μου άρεσε ο τρόπος οργάνωσης του γραφείου αρωγής (help-desk) και πήρα μερικές ιδέες που θα βελτιώσουν το δικό μας αντίστοιχο γραφείο, καθώς και κάποιους αυτοματισμούς για τη δημιουργία ενός ιδεατού εργαστηρίου. Στο τέλος ανταλλάξαμε τις παρουσιάσεις μας και συμφωνήσαμε να είμαστε σε επαφή για την υλοποίηση λύσεων κοινού ενδιαφέροντος...] Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Μαρία Κουντουράκη, Υπάλληλος ΕΛΚΕ,
Universita IUAV di Venezia, Ιούνιος 2016

[...Η επίσκεψη μου μέσω του προγράμματος ERASMUS+ στο Universita Iuav di Venezia ήταν πραγματικά μία ξεχωριστή εμπειρία για εμένα, μια και ήταν η πρώτη φορά που μου δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφτώ ένα ίδρυμα του εξωτερικού και να δω τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν σε θέματα συναφή με το αντικείμενο εργασίας μου.... Μέσα από όλα αυτά, η μετακίνηση μου στο Universita Iuav di Venezia, σε μια πόλη παραμυθένια, θα μου μείνει αξέχαστη τόσο για τη φυσική της ομορφιά, για τους ανθρώπους που γνώρισα και τις απόψεις που αντάλλαξα...] Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ευφροσύνη Πετραντωνάκη,
Υπάλληλος Τμήματος Μισθοδοσίας,
Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών,
Universita di Bologna, Νοέμβριος 2016

[...Μου δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσω από κοντά  και να διαπιστώσω  νέους τρόπους εργασίας, άλλους τρόπους προσέγγισης των εργαζομένων και των προβλημάτων τους, διαφορές στον τρόπο λειτουργίας της ελληνικής ανώτερης εκπαίδευσης με αυτής του εξωτερικού . Δυστυχώς αυτή η μετακίνηση μου σε ξένο Πανεπιστήμιο με έβαλε στην διαδικασία να συνειδητοποιήσω πόσο ξεπερασμένο και απαρχαιωμένο είναι το ελληνικό σύστημα Παιδείας σε σχέση με το Ιταλικό και πόσο αδικημένοι είμαστε όλοι εμείς οι υπάλληλοι των Ελληνικών Πανεπιστημίων σε σχέση με τους συναδέλφους μας του εξωτερικού σε όλα τα επίπεδα.
Παρόλ’αυτά αυτή η μετακίνησή μου στο εξωτερικό μέσω του προγράμματος ERASMUS+ θα είναι για μένα πάντα  μία αξέχαστη εμπειρία την οποία θα πρότεινα σε όλους τους συναδέλφους μου κάποια στιγμή να κυνηγήσουν.] Διάβαστε τη συνέχεια εδώ.

Έλενα Παπαδογεωργάκη, Γραφείο Erasmus+
Kingston University of London, United Kingdom, Νοέμβριος 2016

[...Η δική μου ιστορία Erasmus+ ξεκίνησε όπως όλες: με μία αίτηση. Ως διαχειρίστρια του προγράμματος, γνώριζα τις διαδικασίες, οπότε αυτό το κομμάτι ήταν πολύ εύκολο. Αυτό που δεν γνώριζα και ήθελα να το μάθω και να το βιώσω ήταν εκείνη η ανάλαφρη αίσθηση ελευθερίας που διαπίστωνα στους φοιτητές μου που πήγαιναν για σπουδές ή για πρακτική με το πρόγραμμα Erasmus+, η αίσθηση της δύναμης που αισθάνονταν όταν είχαν μπροστά τους τη δυνατότητα ενός ταξιδιού στην Ευρώπη, η αίσθηση ότι ανοίγονται μπροστά σου δυνατότητες…]. Διάβασε περισσότερα εδώ.

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012