Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό-Προγράμματα κινητικότητας-Υποτροφίες

 

 

Το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας (ΓΔΣ) του Πολυτεχνείου Κρήτης συμμετείχε στην εκδήλωση ‘‘ Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό Προγράμματα κινητικότητας -Υποτροφίες ’’ που οργανώθηκε από την Οριζόντια Δικτύωση των Γραφείων Διασύνδεσης Ελληνικών Α.Ε.Ι. στις 26-28/5/1999, στον Βόλο.

 

 

 

 

Η ημερίδα είχε σαν στόχο να εκπαιδευθούν επαρκώς τα στελέχη των Γραφείων Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας των Ελληνικών Α.Ε.Ι. για τις μεταπτυχιακές σπουδές σε πανεπιστήμια του εσωτερικού και εξωτερικού, ώστε να μπορούν με την σειρά τους να πληροφορήσουν τους φοιτητές των πανεπιστημίων τους σχετικά με το θέμα αυτό και αφετέρου να προβληθεί το έργο και η δράση των Γραφείων Διασύνδεσης.

 

 

 

 

 

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν εισηγήσεις των εκπροσώπων των ξένων πρεσβειών στην χώρα μας, όπως επίσης και συζήτηση μεταξύ των στελεχών των Γραφείων Διασύνδεσης με τους εκπροσώπους των πρεσβειών και ειδικότερη ενημέρωση για τις μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό μέσα από περίπτερα που είχε κάθε ξένη αντιπροσωπεία.

 

 

 

 

 

Το γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Πολυτεχνείου Κρήτης, έκανε παρουσίαση του έργου του, των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Πολυτεχνείου Κρήτης μέσω σχετικού υλικού και ανέπτυξε συνεργασία με τους άλλους συμμετέχοντες όπως : άλλα γραφεία διασύνδεσης, εκπροσώπους ξένων πρεσβειών Αγγλίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Η.Π.Α., Καναδά, εκπρόσωπους του ΔΙΚΑΤΣΑ, του Ι.Κ.Υ., της Δ/νσης Φοιητικής Μέριμνας κα. Επίσης έγινε συλλογή οδηγών μεταπτυχιακών σπουδών και άλλου υλικού , από τα περίπτερα που ενδιαφέρουν άμμεσα τους απόφοιτους του Πολυτεχνείου Κρήτης.

 

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012