Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

IΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΙΔΡΥΤΕΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΥΝΤΙΑ ΤΡΙΧΑ|ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ – ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

Το IΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΤΕΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΥΝΤΙΑ ΤΡΙΧΑ ανακοινώνει  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ – ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ καθώς προτίθεται να υποστηρίξει οικονομικά για το Ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Ελλάδας ή αναγνωρισμένων Πανεπιστημίων του εξωτερικού και ερευνητές/τριες.

Α. Μεταπτυχιακοί (περιλαμβάνονται και όσοι εκπονούν διδακτορική διατριβή) φοιτητές/τριες στην Ελλάδα: Θα δοθεί οικονομική ενίσχυση σε τέσσερεις μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες μέχρι 6.000 € στον/στην καθένα/καθεμία.

Β. Μεταπτυχιακοί (περιλαμβάνονται και όσοι εκπονούν διδακτορική διατριβή) φοιτητές/τριες στο εξωτερικό: Θα δοθεί οικονομική ενίσχυση σε οκτώ μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες μέχρι 12.000 € στον/στην καθένα/καθεμία.

Οι υποψήφιοι/ες (A & B) θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα ακόλουθα:

  • Πτυχίο από Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα με βαθμό τουλάχιστον 8/10 ή ισότιμη βαθμολογία από αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού.
  • Βεβαίωση του Πανεπιστημίου της επιλογής τους ότι έχουν γίνει δεκτοί/ες.
  • Εμπεριστατωμένη πρόταση έρευνας σε περίπτωση που έχουν γίνει δεκτοί/ες για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής.
  • Δύο πρόσφατες συστατικές επιστολές, οι οποίες να απευθύνονται στο Ίδρυμα. Οι καθηγητές/τρίες πρέπει να αποστείλουν τις επιστολές τους ηλεκτρονικά, μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας και το αργότερο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.
  • Πτυχία δύο ξένων γλωσσών.
  • Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογίας εισοδήματος ιδίων και γονέων.

Γ. Ερευνητές/τριες: Θα δοθεί οικονομική ενίσχυση σε τέσσερεις ερευνητές/τριες μέχρι 6.000 € στον/στην καθένα/καθεμία.

Οι υποψήφιοι/ες (Γ) θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα ακόλουθα:

  • Διδακτορικό δίπλωμα με βαθμό Άριστα, καθώς και τους προηγούμενους τίτλους σπουδών.
  • Εμπεριστατωμένη πρόταση έρευνας.
  • Δύο πρόσφατες συστατικές επιστολές, οι οποίες να απευθύνονται στο Ίδρυμα. Οι καθηγητές/τριες πρέπει να αποστείλουν τις επιστολές τους ηλεκτρονικά, μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας και το αργότερο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.
  • Πτυχία δύο ξένων γλωσσών.
  • Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογίας εισοδήματος ιδίων και γονέων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος θα καλέσει για συνέντευξη μέσω Skype ή Zoom μόνον όσους/ες από τους/τις υποψήφιους/ες επιλέξει σε πρώτο στάδιο.

Οι υποψήφιοι/ες, που θα επιλεγούν σε πρώτο στάδιο, πρέπει να αποστείλουν ή να προσκομίσουν στα γραφεία του Ιδρύματος τα απαραίτητα συνυποβαλλόμενα δικαιολογητικά και σε φυσική μορφή.

Πληροφορίες παρέχονται στους/στις ενδιαφερόμενους/ες στα πεδία «ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» και «ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ».

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 15.4.2022

Η ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΝΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ www.ipep-gr.org ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ "ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ" ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ/ΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ USERNAME ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ PASSWORD ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ "ΕΓΓΡΑΦΗ".

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012