Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Altair Greece Internship Program: Jumpstart your career here!

Η Altair πιστεύει και στηρίζει τους νέους επιστήμονες στη χώρα μας και προσφέρει ένα καινοτόμο, 11μηνο και επι-πληρωμή, πρόγραμμα πρακτικής άσκησης που προάγει την καινοτομία, την ηγεσία και το πάθος του να κάνουμε τη διαφορά! Εδώ, θα διαδραματίσετε κρίσιμο ρόλο ως μέλη βασικών ομάδων της εταιρείας, θα δουλέψετε σε σημαντικά και πολύ ενδιαφέροντα project και θα μας βοηθήσετε να μετατρέψουμε τα σημερινά προβλήματα σε αυριανές ευκαιρίες!

Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης δεν έχει συγκεκριμένη περίοδο αιτήσεων. Μπορείτε να δείτε τις ανοιχτές θέσεις και να κάνετε την αίτησή σας online εδώ, είτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στέλνοντας το βιογραφικό σας στο email:  hellenic<στο>europe.altair.com.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Λίγα λόγια για την Altair:

Η Altair είναι μια ηγέτιδα δύναμη στους τομείς της υπολογιστικής επιστήμης και τεχνητής νοημοσύνης (AI),από την Αμερική (est. 1985) με έδρα και στην Ελλάδα. Με περισσότερους από 3.000 επιστήμονες στο δυναμικό της και 74 γραφεία σε 27 χώρες, η Altair διαθέτει περισσότερα από 150 προϊόντα software. Εδώ και σχεδόν 40 χρόνια, η Altair βοηθάει τις εταιρείες να λαμβάνουν πιο έξυπνες αποφάσεις σε έναν ολοένα και πιο συνδεδεμένο και πολύπλοκο κόσμο, εξοικονομώντας κόστος, μειώνοντας τη σπατάλη, επιταχύνοντας το χρόνο διάθεσης στην αγορά, βελτιώνοντας την επιχειρηματική απόδοση και εξελίσσοντας μία data-driven κουλτούρα. Η προσέγγισή μας στην καινοτομία με βάση την προσομοίωση και την τεχνητή νοημοσύνη τροφοδοτείται από το ευρύ portfolio λύσεων υψηλής αξιοπιστίας, βασισμένων στη φυσική, την κορυφαία τεχνολογία για βελτιστοποίηση και HPC και την end-to-end πλατφόρμα για την ανάπτυξη λύσεων τεχνητής νοημοσύνης. Οι λύσεις μας περιλαμβάνουν: design and simulation, data analytics and AI, HPC and Cloud.

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012