Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Διεθνής διάκριση σε φοιτήτριες της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πολυτεχνείου Κρήτης

Πρώτο βραβείο στον Διεθνή Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό Ryterna Modul Architectural Challenge 2021 στη Λιθουανία για αρχιτέκτονες και φοιτητές, κατέκτησαν οι προπτυχιακές φοιτήτριες της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πολυτεχνείου Κρήτης, Κωνσταντίνα Γκολέμη, Βαγγελιώ Σισκάκη και Ευγενία Χατζηϊωάννου.

Θέμα του διαγωνισμού ήταν ο σχεδιασμός ανάπτυξης μιας μικρής επαναλαμβανόμενης μονάδας (modul) με μέγιστες δυνατές διαστάσεις modul 9x3.6m, η οποία να μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε τρεις διαφορετικές απαιτούμενες λειτουργίες: κατοίκιση, εργασία και σάουνα και να χρησιμοποιηθεί σαν μικρό κατάλυμα ολιγοήμερων διακοπών.

Οι φοιτήτριες πρώτευσαν ανάμεσα σε 101 ομάδες φοιτητών αλλά και έμπειρων αρχιτεκτόνων που συμμετείχαν από όλον τον κόσμο!

Πρόγραμμα Διαγωνισμού (link)

https://www.archdaily.com/969328/open-call-ryterna-modul-architectural-challenge-2021-tiny-house

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων (link)

https://www.rmodul.com/news/118/103/Ryterna-modul-Architectural-Challenge-2021-Tiny-House/?utm_medium=website&utm_source=archdaily.com

Συγχαρητήρια ! πάντα επιτυχίες!

 

 

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012