Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Έχεις μια επιχειρηματική ιδέα; Ώρα να την κάνεις πράξη με τη βοήθεια του δωρεάν προγράμματος επιχειρηματικότητας Foundit!

Έχεις μια επιχειρηματική ιδέα; Ώρα να την κάνεις πράξη με τη βοήθεια του δωρεάν προγράμματος επιχειρηματικότητας Foundit!

Ο 11ος κύκλος του Foundit έρχεται και θα είναι ξανά online, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους νέους επιχειρηματίες της Κρήτης και των Δωδεκανήσων να συμμετέχουν, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους.

 12 - 15 Απριλίου 2022 και ώρες :10:00 - 15:00 | Online, Δήλωσε συμμετοχή έως τις 07/04 >> https://bit.ly/foundit11

Λιγα λόγια για το 

Το Foundit είναι ένα δωρεάν και ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας, που απευθύνεται σε νέους της Κρήτης και των Δωδεκανήσων, μεταξύ 18-35 ετών, άνεργους ή εργαζόμενους με ημιαπασχόληση, που θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση ή χρειάζονται υποστήριξη στην επιχείρηση τους που έχουν ξεκινήσει τους τελευταίους 12 μήνες. Υλοποιείται από το Bizrupt και την 100mentors και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Prince’s Trust International.

To πρόγραμμα έχει ήδη ολοκληρώσει 10 κύκλους, σε Ρόδο, Χανιά, Ηράκλειο αλλά και online και έχει υποστηρίξει τη δημιουργία 31 νέων επιχειρήσεων σε Κρήτη και Δωδεκάνησα.

To πρόγραμμα προσφέρει: 

  • Τraining. Ένα διαδραστικό, εκπαιδευτικό τετραήμερο για να μάθουν οι συμμετέχουσες και οι συμμετέχοντες στην πράξη τι σημαίνει “στήνω την επιχείρησή μου”! Στο training θα συζήσουμε θέματα όπως: το entrepreneurial thinking, πώς γίνεται η έρευνα αγοράς, η στόχευση πελατών και το μάρκετινγκ, η προετοιμασία του business plan, η έναρξη επιχείρησης και τα φορολογικά θέματα, καθώς και ο προϋπολογισμός και η διαχείριση χρημάτων. Στο τέλος του training οι συμμετέχουσες και οι συμμετέχοντες θα λαβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.
  • Μentoring. Αν αποφασίσουν οι συμμετέχουσες / συμμετέχοντες να ξεκινήσουν την επιχείρηση τους, μια / ένας μέντορας βρίσκεται στο πλευρό τους για να βοηθήσει στην ανάπτυξη, τον σχεδιασμό και τη δοκιμή της ιδέας, όπως και στη δημιουργία του business plan.
  • Συμμετοχή στη Foundit κοινότητα. Μία ενεργή κοινότητα αποφοίτων του Foundit όπου τα μέλη αλληλεπιδρούν και ενημερώνονται για τα σημαντικά νέα γύρω από την επιχειρηματικότητα.
  • Inquiry-based learning. Μέσα από την πλατφόρμα της 100mentors κάθε απόφοιτη / απόφοιτος του Foundit μπορεί να αναπτύξει τις δεξιότητες της δημιουργικότητας, της επίλυση προβλημάτων και της κριτικής σκέψης, χωρίς περιορισμό χρόνου. Για το Inquiry-based learning παρέχεται το πιστοποιητικό 100mentors Learner Certificate in Soft Skills Training από την 100mentors.
  • Online webinars και workshops. Σε τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται εξειδικευμένα, online webinars/workshops (πχ. Μικροχρηματοδότηση, Digital Marketing, Προγράμματα ΕΣΠΑ κ.λπ.) αποκλειστικά για απόφοιτες / απόφοιτους του Foundit.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα σχετικά με το Foundit; Δήλωσε συμμετοχή στο δωρεάν info session, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 18:00 και στο οποίο η ομάδα του Bizrupt θα παρουσιάσει αναλυτικά το πρόγραμμα και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για τον 11ο κύκλο του προγράμματος γίνονται δεκτές μέχρι τις 07/04. Όλα τα training πραγματοποιούνται από έμπειρους επαγγελματίες και γίνεται επιλογή 15 συμμετεχόντων για την καλύτερη απόδοση και μεγιστοποίηση των οφελών του προγράμματος.

Έχεις μία επιχειρηματική ιδέα που θέλεις να εξελίξεις σε πραγματική επιχείρηση; Δήλωσε συμμετοχή στο Foundit Training εδώ.

 

 

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012