Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

BUSINESS DAYS Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας | 2-18 Δεκεμβρίου 2020

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας διοργανώνει στις 2-18 Δεκεμβρίου ψηφιακά Business Days σε συνεργασία με 25 σημαντικές επιχειρήσεις. Σε ένα δίωρο, στελέχη της κάθε εταιρείας θα σας ενημερώσουν για την καθημερινότητα των τμημάτων τους, για το τι αναζητούν από τα νέα στελέχη και θα έχετε την ευκαιρία να τους θέσετε ερωτήσεις. 

Στα ψηφιακά Business Days μπορούν να εγγραφούν, εντελώς δωρεάν, νέοι ηλικίας 18-30 δηλώνοντας συμμετοχή στο 
https://www.pan-orama.org/BusinessDays όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη δράση.

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου τα μεσάνυχτα. 

Οι εταιρείες που συμμετέχουν είναι: Pharmathen, Νίκας, Coca-Cola Tria Epsilon, Eurobank, EY, Interamerican, Παπαστράτος, PeopleCert, Vodafone, V+O Greece, Alpha Bank, Deloitte, Dialectica,  Eurolife FFH, Nestle, Oracle, PwC, Upstream, Όμιλος OTE, Bayer, DEMO Pharmaceuticals, Generali, PepsiCo, Siemens, Unilever. 

Λίγα λόγια για το BUSINESS DAYS Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

Για όγδοη χρονιά, και για πρώτη φορά διαδικτυακά λόγω της πανδημίας, συνεχίζεται δυναμικά τον πολύ επιτυχημένο θεσμό των “Business Days” ο οποίος ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια κατά τη διάρκεια των μαθημάτων του καθηγητή Ιορδάνη Λαδόπουλου στην ΑΣΟΕΕ. Μέχρι και πέρυσι τα Business Days είχαν τη μορφή εκπαιδευτικών επισκέψεων φοιτητών και απόφοιτων διαφόρων πανεπιστημίων (Πολυτεχνείο, Οικονομικές Σχολές, Σχολές Θετικών Επιστημών κτλ) καθώς και νέων επαγγελματιών μέχρι 30 ετών σε ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις οι οποίες συνοδεύονταν από παρουσιάσεις-σεμινάρια ανώτατων στελεχών των επιχειρήσεων στις οποίες γίνονται οι επισκέψεις.

Φέτος, λόγω της πανδημίας, οι «επισκέψεις» αυτές θα είναι ψηφιακές. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν διαδικτυακά μέσα από τις γνωστές πλατφόρμες Microsoft Teams και Zoom.

  • Θα ζήσετε τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε διαδικτυακά εταιρείες εκ των έσω και να συνομιλήσετε με τα ανώτατα στελέχη τους και πολλές φορές με τον ίδιο το Διευθύνοντα Σύμβουλο / Διευθύνουσα Σύμβουλο.
  • Θα ενημερωθείτε για το πώς λειτουργούν τα διάφορα τμήματα της εταιρείας από τους διευθυντές των τμημάτων.
  • Αν τυχαίνει τον καιρό που θα πραγματοποιηθεί το «Business Day» η εταιρεία να αναζητεί προσωπικό, θα ενημερωθείτε και θα μπορείτε να κάνετε αίτηση. Η συμμετοχή σας στο Business Day σίγουρα θα μετρήσει θετικά.
  • Θα μάθετε από το διευθυντή/διευθύντρια ανθρωπίνων πόρων για τις διαδικασίες επιλογής, τα προσόντα που αναζητά η εταιρεία από τα μελλοντικά στελέχη της και πώς να δομήσετε το ιδανικό βιογραφικό για τη συγκεκριμένη εταιρεία.
  • Αλλά ακόμα και αν η εταιρεία που επιλέξετε και σας επιλέξει δεν προσλαμβάνει εκείνη την εποχή, σίγουρα θα είναι ιδιαιτέρως θετικό για εσάς να έχετε συμπεριλάβει στο βιογραφικό σας αυτή τη διαδικτυακή εμπειρία όταν στο μέλλον κάνετε αίτηση για κάποια θέση.
  • Και σίγουρα θα περάσετε πολύ όμορφα!
ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012