Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

IT Professionals of Tomorrow

Ευκαιρίες εργασίας για 15 νέους ΙΤ επαγγελματίες σε μερικά από τα πιο σημαντικά έργα της STEELMET μέσω του προγράμματος IT Professionals of Tomorrow.

H εταιρεία Randstad συνεργάζεται με την εταιρεία STEELMET στο πρόγραμμα IT Professionals of Tomorrow δίνοντας τη δυνατότητα σε 15 επαγγελματίες του ΙΤ να αποτελέσουν μέρος της εξέλιξης και της ψηφιακής καινοτομίας.

Η STEELMET στοχεύει στη δημιουργία ενός δυναμικού hub τεχνολογίας, όπου τα μέλη του θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε διαφορετικά ψηφιακά έργα και εφαρμογές, το μέγεθος και το εύρος των οποίων τα κατατάσσει στα πλέον σημαντικά παγκοσμίως.

Το πρόγραμμα απευθύνεται, σε πρώτη φάση, σε νέους πτυχιούχους του IT, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν υψηλού επιπέδου εργασιακή εμπειρία, όπως και πρακτικές εργασιακές δεξιότητες εστιασμένες στην εξειδίκευσή τους, συμμετέχοντας ενεργά στα project της εταιρίας.

15 επαγγελματίες θα επιλεγούν για να εργαστούν για 6 μήνες, διατηρώντας την προοπτική να συνεχίσουν και να εξελίξουν την καριέρα τους μέσα στην STEELMET ή και σε άλλες εταιρίες της Viohalco, σε 6 βασικές ειδικότητες:

  • Software Developer
  • Network Engineer
  • Azure Engineer
  • Business Intelligence Engineer
  • Security Engineer
  • Helpdesk Engineer

Κάνε την αίτηση σου εδώ: https://bit.ly/3zgSbhN

 

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012