Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Δυναμική η παρουσία των φοιτητών στην Ημερίδα ''Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Εξωτερικό & Υποτροφίες Σπουδών''

Την Τετάρτη 7-3-2018 πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του Γραφείου Διασύνδεσης στο Αμφιθέατρο Γ2.2 στην Πολυτεχνειούπολη  με θέμα ''Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Εξωτερικό & Υποτροφίες Σπουδών''.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Πολυτεχνείου Κρήτης σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο, το Ίδρυμα Fulbright, την DAAD - ενημερωτικό Κέντρο Αθηνών, το Γαλλικό Ινστιτούτο, το Ιταλικό Ινστιτούτο και την Ολλανδική Πρεσβεία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι των χωρών παρουσίασαν τη δομή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ανά χώρα, τις γενικές προϋποθέσεις εισαγωγής σε προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών, την τυπική διαδικασία και τους χρόνους υποβολής αιτήσεων, το μέσο κόστος φοίτησης και διαβίωσης, ευκαιρίες χρηματοδότησης, όρους της ακαδημαϊκής ζωής κ.ά.

Την ημερίδα παρακολούθησαν πάνω από 450 φοιτητές του Ιδρύματος σ΄ένα  ένα κατάμεστο αμφιθέατρο. Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να παρακολούθησουν τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εισηγήσεις να συζητήσουν με τους ακαδημαϊκούς συμβούλους και να διατυπώσουν ερωτήσεις σχετικά με την προετοιμασία τους για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό και για τις Υποτροφίες σπουδών.

 

 

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012