Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

2o Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συμπόσιο Γραφείων Διασύνδεσης 1-4 Δεκεμβρίου 1999

 

Το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Πολυτεχνείου Κρήτης συμμετείχει στο 2ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συμπόσιο των Γραφείων Διασύνδεσης, για την σύνδεση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Παραγωγής που έγινε στο κτίριο του Ο.Α.Ε.Δ.. στην Αθήνα και διοργάνωσε η Οριζόντια Δράση Γραφείων Διασύνδεσης ΑΕΙ-ΤΕΙ & ο ΟΑΕΔ.

Στο συμπόσιο αναπτύχθηκαν θέματα όπως: εργασιακές σχέσεις για τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, συνεργασία Γραφείων Διασύνδεσης με τις επιχειρήσεις και με άλλους εργασιακούς φορείς, σύνδεση εκπαίδευσης και παραγωγής, Ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά εργασίας: ζήτηση σε ειδικότητες-τάσεις και προοπτικές.

Στο συμπόσιο πραγματοποιήθηκαν τραπέζια εργασίας για δύο ημέρες. Το ΓΔΣ του Πολυτεχνείου Κρήτης συμμετείχε στα τραπέζια εργασίας με τα εξής θέματα:

 

 

  • Εφαρμογή των δημοσίων σχέσεων στα Γραφεία Διασύνδεσης
  • Job search tools for graduates
  • Building blocks for Career Centers
  • Σχεδιασμός και υλοποίηση μελετών-ερευνών για την απασχόληση των αποφοίτων.

 

 

 

 

 

 

Στο συμπόσιο συμμετείχαν σαν ομιλητές στελέχοι επιχειρήσεων, γραφείων διασύνδεσης του εξωτερικού και Ελληνικών πανεπιστημίων, εργασιακών φορέων και οργανισμών.

 

 

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012