Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

2o Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συμπόσιο Γραφείων Διασύνδεσης 1-4 Δεκεμβρίου 1999

 

Το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Πολυτεχνείου Κρήτης συμμετείχει στο 2ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συμπόσιο των Γραφείων Διασύνδεσης, για την σύνδεση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Παραγωγής που έγινε στο κτίριο του Ο.Α.Ε.Δ.. στην Αθήνα και διοργάνωσε η Οριζόντια Δράση Γραφείων Διασύνδεσης ΑΕΙ-ΤΕΙ & ο ΟΑΕΔ.

Στο συμπόσιο αναπτύχθηκαν θέματα όπως: εργασιακές σχέσεις για τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, συνεργασία Γραφείων Διασύνδεσης με τις επιχειρήσεις και με άλλους εργασιακούς φορείς, σύνδεση εκπαίδευσης και παραγωγής, Ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά εργασίας: ζήτηση σε ειδικότητες-τάσεις και προοπτικές.

Στο συμπόσιο πραγματοποιήθηκαν τραπέζια εργασίας για δύο ημέρες. Το ΓΔΣ του Πολυτεχνείου Κρήτης συμμετείχε στα τραπέζια εργασίας με τα εξής θέματα:

 

 

  • Εφαρμογή των δημοσίων σχέσεων στα Γραφεία Διασύνδεσης
  • Job search tools for graduates
  • Building blocks for Career Centers
  • Σχεδιασμός και υλοποίηση μελετών-ερευνών για την απασχόληση των αποφοίτων.

 

 

 

 

 

 

Στο συμπόσιο συμμετείχαν σαν ομιλητές στελέχοι επιχειρήσεων, γραφείων διασύνδεσης του εξωτερικού και Ελληνικών πανεπιστημίων, εργασιακών φορέων και οργανισμών.

 

 

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012