Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Συμμετοχή του Γραφείου Διασύνδεσης στην ημερίδα του Ε.Κ.Ε.Π.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πολυτεχνείου Κρήτης συμμετείχε στην Ημερίδα που διοργάνωσε το Εθνικό Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΚΕΠ) με θέμα «Ο Ρόλος της Συμβουλευτικής & του Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην Ανάπτυξη της Τοπικής Κοινωνίας» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Απριλίου 2005 στο ξενοδοχείο Theartemis Palace στο Ρέθυμνο.

Στην ημερίδα μίλησαν εκπρόσωποι του ΥΠΕΠΘ, του Κέντρου Επιχειρηματικής & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΚΕΤΑ) Κρήτης, του ΚΕΘΙ, του ΟΑΕΔ, του ΚΕΣΥΠ Ρεθύμνου, του Ευρωπαϊκού Lobby Γυναικών κα. Οι ομιλίες επικεντρώθηκαν σε θέματα, συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού, προώθησης της επιχειρηματικότητας, προώθησης της Απασχολησιμότητας και της προσαρμοστικότητας σε τοπική κλίμακα.


Σε ειδικό χώρο το Γραφείο Διασύνδεσης, πρόβαλλε μέσω έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού τις υπηρεσίες του με έμφαση στις υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής και επιχειρηματικότητας, καθώς επίσης και τα Τμήματα του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Φωτ. 1, 2 : Χώρος Έκθεσης του Γραφείου Διασύνδεσης του Πολυτεχνείου Κρήτης

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012