Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

25ος economia Φοιτητικός Διαγωνισμός “ΕυρωπαΪκή Ένωση: Τα Επόμενα Βήματα για Ανάπτυξη, Απασχόληση και Εκπαίδευση”

Φέτος, για 25η συνεχόμενη χρονιά, ο Όμιλος economia και το περιοδικό Οικονομική Επιθεώρηση διοργανώνουν τον 25ο economia Φοιτητικό Διαγωνισμό, ένα διαγωνισμό, που έχει εξελιχθεί σε θεσμό τόσο για εμάς όσο και για τους φοιτητές όλων των δημόσιων και ιδιωτικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όραμα είναι ο economia Φοιτητικός Διαγωνισμός να αποτελεί μια διαχρονική πλατφόρμα εξέλιξης νέων ατόμων και έκφρασης ιδεών, προσαρμοζόμενος στις προκλήσεις της εποχής μας.

Στόχοι  :  α) να κινητοποιήσουμε τους νέους να συνδέσουν την ακαδημαϊκή τους γνώση με επίκαιρα θέματα, β) να ενισχύσουμε τη δικτύωση των νέων με κορυφαίες επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων της οικονομίας και γ) να δώσουμε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κερδίσουν σημαντικά βραβεία.

Η θεματική ενότητα του φετινού διαγωνισμού είναι:

«ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ: ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ για Ανάπτυξη, Απασχόληση & Εκπαίδευση»*

Η έκταση της εργασίας πρέπει να είναι έως 2,000 λέξεις, είτε ΑΤΟΜΙΚΗ είτε ΟΜΑΔΙΚΗ (έως 4 άτομα), είτε στα EΛΛΗΝΙΚΑ είτε στα ΑΓΓΛΙΚΑ και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των εργασιών είναι η 31η Μαρτίου 2019

Για τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό είναι AΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η συμπλήρωση της Φόρμας Eγγραφής ΕΔΩ

Διαδικασία συμμετοχής - 25ος economia Φοιτητικός Διαγωνισμός 

Δήλωση Συμμετοχής - 25ος economia Φοιτητικός Διαγωνισμός

 

Ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις ακολουθώντας τη σελίδα του Διαγωνισμού στο Facebook

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012