Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Διαδικασία διάθεσης και παραλαβής δωματίων της Φοιτητικής Εστίας για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019

  • Συντάχθηκε 30-10-2018 08:49 από Dimitra Athenaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: athenaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ, υπάλληλος ΜΗΧΟΠ

    Διάθεση δωματίων

    Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 14:30 στην αίθουσα Α2 (Ξύλινο Αμφιθέατρο) θα γίνει κλήρωση για την διάθεση των δωματίων της Φοιτητικής Εστίας στους φοιτητές που θα φιλοξενηθούν για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα για τη στέγαση που εγκρίθηκαν με απόφαση της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου Κρήτης (συνεδρίαση 485/25-10-2018).

    Όσοι φοιτητές δεν επιθυμούν να φιλοξενηθούν στην Εστία, παρακαλούνται να αποστείλουν έως την Τετάρτη το πρωί, από το ιδρυματικό τους email, στο email dath@isc.tuc.gr, δήλωση ότι δεν επιθυμούν τη φιλοξενία τους στην Φοιτητική Εστία του Πολυτεχνείου Κρήτης για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, ώστε να ειδοποιηθεί ο πρώτος στη σειρά επιλαχών. Η επιλογή αυτή δεν θα είναι αναστρέψιμη για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.

    Η κλήρωση θα γίνει σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κατάταξης και θα περιλαμβάνει τα δωμάτια της Α’ και της Β’ φάσης συνολικά. Η κλήρωση θα διεξαχθεί πρώτα για τους φοιτητές παλαιότερων ετών και μετά για τους πρωτοετείς φοιτητές. Φοιτητής που φιλοξενείται ήδη στην Εστία, αν κληρωθεί σε διαφορετικό δωμάτιο από αυτό στο οποίο διαμένει, είναι δυνατόν να παραμείνει στο ίδιο δωμάτιο (εφόσον το επιθυμεί), μόνο με αμοιβαία ανταλλαγή κατόπιν συμφωνίας μεταξύ των φοιτητών. Μετά το πέρας της διαδικασίας διάθεσης των δωματίων, δεν επιτρέπονται αλλαγές δωματίων χωρίς την άδεια της Διεύθυνσης Ακαδημαϊκών Θεμάτων.

    Παραλαβή δωματίων

    Πριν την παραλαβή του δωματίου τους, οι νέοι φιλοξενούμενοι θα πρέπει απαραίτητα να έχουν καταθέσει το ποσό των 90,00€ στον  τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί το Πολυτεχνείο Κρήτης στην Τράπεζα Πειραιώς με IBAN  GR3401727580005758073392355, με αιτιολογία «Διαμονή στην Εστία» ακολουθούμενη από τον αριθμό μητρώου τους, π.χ. «Διαμονή στην Εστία 2019030058». Το αποδεικτικό της κατάθεσης πρέπει να αποσταλεί σε μορφή PDF στο email dath@isc.tuc.gr. Φοιτητές που διαμένουν ήδη στην Εστία, δεν καταθέτουν εκ νέου το ποσό της εγγύησης, καθώς μεταφέρεται στο τρέχον έτος η περσινή κατάθεση.

    Οι φιλοξενούμενοι στην Εστία αφού διαβάσουν προσεκτικά τον Κανονισμό Στέγασης 2018, παραλαμβάνουν το δωμάτιο και συνυπογράφουν το «Συμφωνητικό Αποδοχής Κανονισμού Στέγασης - Απόδειξη Παραλαβής/Παράδοσης Υλικού» με τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων. Η διαδικασία αυτή γίνεται προγραμματισμένα, από τον φοιτητή αυτοπροσώπως, κατόπιν συνεννόησης με τους επόπτες της Εστίας. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

    Η παραλαβή του δωματίου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε διάστημα είκοσι (20) ημερών (ημερολογιακά) από σήμερα. Μετά το πέρας της περιόδου αυτής, εφόσον δεν έχει εμφανιστεί ο φοιτητής για την παραλαβή, το δωμάτιο θα διατίθεται στον επόμενο επιλαχόντα φοιτητή σύμφωνα με την κατάταξη.

    Καλωσορίσατε στη Φοιτητική Εστία του Πολυτεχνείου Κρήτης!

    Από τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012