Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

Λειτουργία υπηρεσίας Μικρών Αγγελιών: Ενοικιάζεται...

  • Συντάχθηκε 25-08-2009 13:43 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Έναρξη λειτουργίας νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας Μικρών Αγγελιών: Ενοικιάζεται…

    Το Πολυτεχνείο Κρήτης εγκαινιάζει φέτος για πρώτη φορά την ηλεκτρονική υπηρεσία ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ... (www.tuc.gr/1044.html), η οποία αφορά την ηλεκτρονική παρουσίαση πληροφοριών για την εύρεση στέγης στην περιοχή των Χανίων αποκλειστικά για τους φοιτητές και τα μέλη του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Σκοπός μας να βοηθήσουμε και να προσφέρουμε έναν εναλλακτικό τρόπο αναζήτησης στέγης στους φοιτητές και τα μέλη της Πολυτεχνειακής κοινότητας, συγκεντρώνοντας και κατατάσσοντας ηλεκτρονικά τις πληροφορίες προσφοράς κατοικιών.

    Για το σκοπό αυτό, καλούμε όσους διαθέτουν κατοικίες και επιθυμούν να τις ενοικιάσουν σε φοιτητές και φοιτήτριες του Πολυτεχνείου Κρήτης, να αποστείλουν τη μικρή τους αγγελία με τηλεομοιοτυπικό στο 28210 28418 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση enoikiazetai<στο>isc.tuc[dot]gr στο Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ … (www.tuc.gr/1044.html)

    Το ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ … (www.tuc.gr/1060.html), είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται από το Πολυτεχνείο Κρήτης και αφορά την παρουσίαση μέσω της ιστοσελίδας του Ιδρύματος πληροφοριών για την εύρεση στέγης στην περιοχή των Χανίων αποκλειστικά για τους φοιτητές και για τα μέλη του Πολυτεχνείου Κρήτης.
    • Η καταχώρηση ανακοινώσεων σε αυτό το δικτυακό τόπο γίνεται δωρεάν.
    • Καταχωρούνται μόνο ανακοινώσεις, οι οποίες αφορούν αποκλειστικά στέγη διαθέσιμη για τους φοιτητές και τα μέλη του Πολυτεχνείου Κρήτης.
    • Η καταχώρηση μπορεί να γίνει με αποστολή τηλεομοιοτυπικού ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία του ενδιαφερόμενου στο Τμήμα Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων του Ιδρύματος στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.
    • Η διαγραφή μιας ανακοίνωσης θα πραγματοποιείται είτε με αποστολή τηλεομοιοτυπικού ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία του ενδιαφερόμενου που έκανε την καταχώρηση είτε αυτομάτως με την παρέλευση ενός μήνα από την ημερομηνία καταχώρησης.
    • Το Πολυτεχνείο Κρήτης δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο και την ακρίβεια των ανακοινώσεων.

    Στοιχεία επικοινωνίας
    Για την καταχώρηση και τη διαγραφή αγγελιών στο δικτυακό τόπο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ… (www.tuc.gr/1044.html), μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων στον αριθμό τηλεομοιοτυπικού 28210 28418 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση enoikiazetai@isc.tuc.gr
    • Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2821037047 & 2821037048.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012