Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει στην Ώρα της Γης

  • Συντάχθηκε 26-03-2010 14:25 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Η Ώρα της Γης (EARTH HOUR) ξεκίνησε το 2007 ως μία εκστρατεία ευαισθητοποίησης των πολιτών στο σοβαρότατο θέμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη και σύντομα μετατράπηκε σε μία από τις μεγαλύτερες πρωτοβουλίες και ένα παγκόσμιο κίνημα ενάντια στην κλιματική αλλαγή παγκοσμίως.
    Φέτος, το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 20.30, οι πολίτες σε ολόκληρο τον κόσμο καλούνται να σβήσουν τα φώτα τους για μία ώρα – την Ώρα της Γης.

    Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει στην Ώρα της Γης σβήνοντας τον οδικό φωτισμό, το φωτισμό στους χώρους στάθμευσης, στους αθλητικούς χώρους και στους περιβάλλοντες χώρους στην Πολυτεχνειούπολη και καλώντας όλα τα μέλη της Πολυτεχνειακής κοινότητας να συμμετάσχουν στην παραπάνω πρωτοβουλία αντιλαμβανόμενοι ότι είναι ώρα να δράσουμε, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να συμμετέχουμε ενεργά σε πρωτοβουλίες για ένα βιώσιμο μέλλον.
    Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση που ευελπιστούμε ότι θα στείλει ένα μήνυμα ελπίδας και δράσης σε όλους τους πολίτες για ένα πρόβλημα που γίνεται κάθε ώρα και πιο έντονο.

    σβήνουμε τα φώτα – συμμετέχουμε ενεργά!

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012