Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εκλογή Νέου Πρύτανη και Αντιπρυτάνεων

  • Συντάχθηκε 06-01-2023 14:16 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Αγαπητά μέλη της Πολυτεχνειακής κοινότητας, 

    Εύχομαι Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με Υγεία, Ευτυχία και Επιτυχίες σε σας και στις οικογένειές σας!

    Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου στην προηγούμενη Πρυτανική πορεία, τον Πρύτανη Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, τον Αντιπρύτανη και Πρύτανη Μιχάλη Λαγουδάκη και τον Αντιπρύτανη Νίκο Καλλίθρακα-Κόντο! Όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαμε μια αρμονική συνεργασία με όλα τα μέλη της Διοίκησης αλλά και ολόκληρης της κοινότητας, με στόχο την ανάπτυξη, προβολή και στήριξη του Ιδρύματος. Επίσης, θερμές ευχαριστίες στον φίλο και συνάδελφο Μιχάλη Λαγουδάκη που συντόνισε όλες τις ενέργειες για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης ως Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης!

    Με βάση τις πρότερες εμπειρίες, με κατανόηση απο τη μια και εμπιστοσύνη απο την άλλη, θα πορευτούμε στη νέα αυτή περίοδο, χτίζοντας στις προσπάθειες των προηγούμενων Διοικήσεων. Συμπαραστάτες στην διευθέτηση όλων των θεμάτων θα είναι οι Αντιπρυτάνεις μας, Δανάη Βενιέρη, Φώτης Κανέλλος, Μένιος Αντωνιάδης και Κωστής-Αλκέτας Ουγκρίνης. Στην προσπάθεια αυτή θα έχουμε αρρωγό το Συμβούλιο του Ιδρύματος και ελπίζω ότι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να συνεισφέρουμε σημαντικά στην πρόοδο και ευημερία των μελών του Ιδρύματος και των φοιτητών μας.

    Με τις θερμότερες ευχές μου και με εκτίμηση προς το έργο όλων των μελών του Ιδρύματός μας

    Μιχάλης


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012