Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Προκήρυξη δύο (2) θέσεων Δικηγόρων παρ΄Εφέταις στο Πολυτεχνείο Κρήτης

  • Συντάχθηκε 15-03-2019 12:53 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: 15-03-2019 13:02

    ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

    ΔΥΟ ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΑΡ΄ΕΦΕΤΑΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

     Το Πολυτεχνείο Κρήτης προκηρύσσει δύο (2) θέσεις Δικηγόρων με σχέση έμμισθης εντολής,  παρ’ Εφέταις, η πρόσληψη των οποίων θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 43, παρ. 2 του Ν.4194/2013 (ΦΕΚ 208/27-9-2013/τ.Α΄) όπως ισχύει.

           Ο/Η ενδιαφερόμενος/η για την ανωτέρω θέση πρέπει απαραίτητα:

    1. Να είναι Έλληνας πολίτης.
    2. Να είναι κάτοχος πτυχίου Νομικού Τμήματος Νομικής Σχολής Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στην Ελλάδα ή ισότιμου και αντίστοιχου πτυχίου Νομικής Πανεπιστημιακής Σχολής της αλλοδαπής νόμιμα αναγνωρισμένου.
    3. Να είναι δικηγόρος παρ΄ Εφέταις, μέλος Δικηγορικού Συλλόγου.
    4. Να έχει επαγγελματική εμπειρία, δικαστηριακή και παροχής νομικών συμβουλών τουλάχιστον πέντε ετών. Η εμπειρία αποδεικνύεται με αποφάσεις, δικόγραφα, υπομνήματα, γνωμοδοτήσεις και κάθε άλλο πρόσφορο μέσο, χωρίς να αρκεί μόνο η εγγραφή σε Δικηγορικό Σύλλογο.
    5. Να έχει επαγγελματική εμπειρία σε χειρισμό υποθέσεων που αφορούν ΝΠΔΔ, ΑΕΙ (Πανεπιστήμια, ΑΤΕΙ) η οποία αποδεικνύεται με συμβάσεις εργασίας, αποφάσεις, δικόγραφα, υπομνήματα, γνωμοδοτήσεις και κάθε άλλο πρόσφορο μέσο.
    6. Να έχει γνώση, επαγγελματική και δικαστηριακή εμπειρία σε τουλάχιστον ένα από τους παρακάτω κλάδους του Δικαίου των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Δημοσίου και Διοικητικού Δικαίου, του Εργατικού Δικαίου και Δικαίου Δημοσίων Συμβάσεων Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (Ν.4412/2016). Επίσης θα συνεκτιμηθεί και η γνώση του Δικαίου για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων.
    7. Να μην έχει κώλυμα από ποινική καταδίκη ή υποδικία ή να μην τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση.
    8. Να μην έχει κώλυμα κατά τις διατάξεις του Κώδικα Δικηγόρων.
    9. Οι άντρες, μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νομίμως απαλλαγεί από αυτές και να μην είναι ανυπότακτοι ή να μην έχουν καταδικαστεί για λιποταξία με τελεσίδικη απόφαση.
    10. Να έχει την υγεία και φυσική καταλληλότητα που του επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης.

    Τα ειδικότερα προσόντα των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν, ο τρόπος διεξαγωγής της διαδικασίας, τα κριτήρια επιλογής και κάθε άλλη λεπτομέρεια ορίζονται στην προκήρυξη με αρ.πρωτ. 4076/14-3-2019 και η οποία έχει αναρτηθεί στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ: ΩΙΒΗ469Β6Ν-Δ7Π.

    Κατόπιν των ανωτέρω καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή  τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στο Πολυτεχνείο Κρήτης (ταχυδρομική διεύθυνση: Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, Ακρωτήρι, 73100 Χανιά - υπεύθυνος: κα Αικατερίνη Χοχλάκη, 28210-37022, hohlaki@mred.tuc.gr) κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.,) φάκελο υποψηφιότητας.

    Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις  19-4-2019.


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012