Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Επαναληπτική Γραπτή Εξέταση Εργαστηρίου Φυσικής Ι- Σεπτέμβριος 2019- Σχολή ΜΗΧΟΠ

  • Συντάχθηκε 21-08-2019 11:04 από Stylianos Sfakiotakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ssfakiotakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΧΟΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΧΟΠ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΠΕΡ

    Ανακοινώνεται ότι η επαναληπτική τελική γραπτή εξέταση του Εργαστηρίου Φυσικής Ι για τους φοιτητές της Σχολής ΜΗΧΟΠ θα διεξαχθεί την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 09:00-11:00 στο Αμφιθέατρο Μ4002  στο συγκρότημα της Σχολής ΜΗΧΟΠ.

     

    Δικαίωμα συμμετοχής στην εξέταση έχουν:

    Α) Όλοι/ες οι φοιτητές/τριες του 1ου έτους και παλαιότερων ετών που παρακολούθησαν το τρέχον εξάμηνο το Εργαστήριο και έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τα πειράματα του προγράμματος κατά τον κανονισμό του εργαστηρίου αλλά δεν είχαν προβιβάσιμο τελικό βαθμό εργαστηρίου λόγω αποτυχίας στη γραπτή εξέταση εργαστηρίου.

     

    Β) Όλοι οι φοιτητές/τριες παλαιότερων ετών που είχαν παρακολουθήσει επιτυχώς τα πειράματα των εργαστηριών Φυσικής Ι, αλλά δεν είχαν προβιβάσιμο τελικό βαθμό εργαστηρίου (λόγω αποτυχίας στη γραπτή εξέταση εργαστηρίου).

     

    Η ύλη της εξέτασης είναι η θεωρία του Εργαστηρίου και οι εργαστηριακές ασκήσεις που έκανε κάθε φοιτητής/φοιτήτρια (κάποιες από τις ασκήσεις που υπάρχουν στον εργαστηριακό οδηγό του ακαδημαϊκού έτους μέσα στο οποίο εκτέλεσε τα εργαστήρια ο φοιτητής/φοιτήτρια).

     

    Στην εξέταση πρέπει να έχετε αριθμομηχανή τσέπης («κομπιουτεράκι»). Δεν επιτρέπεται η χρήση κινητών τηλεφώνων.

     

    Οι εργαστηριακοί διδάσκοντες


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012