Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση Δικαιούχων Υποτροφιών Αριστείας Παγκρητίου Κληροδοτήματος 2019

  • Συντάχθηκε 05-12-2019 18:18 από Michail Lagoudakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: lagoudakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΗΜΜΥ.

    Απονομή Υποτροφιών Αριστείας του Παγκρητίου Κληροδοτήματος 2019

     

    Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα τα ονόματα των δικαιούχων των Υποτροφιών Αριστείας του Παγκρητίου Κληροδοτήματος για το έτος 2019.

     

    Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για χρηματοδότηση πέντε (5) υποτροφιών αριστείας σε μεταπτυχιακούς φοιτητές για να εκπονήσουν έρευνα στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Το χρηματικό ποσό για κάθε υποτροφία είναι $4.000 (ΗΠΑ) και αποτελεί δωρεά του Παγκρητίου Κληροδοτήματος [www.pancretanpef.org]. Οι υποτροφίες απονέμονται σε πέντε (5) φοιτητές, έναν από κάθε Σχολή του Πολυτεχνείου Κρήτης, που φοιτούν σε Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Ιδρύματος και βρίσκονται στα τρία πρώτα εξάμηνα των σπουδών τους.

     

    Η αξιολόγηση των προτάσεων έγινε από Καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης που έχουν τιμηθεί με το Βραβείο Αριστείας του Ιδρύματος. Τα κριτήρια αξιολόγησης περιελάμβαναν την επιστημονική πρωτοτυπία του έργου, την μεθοδολογία υλοποίησης του έργου και την επιστημονική επάρκεια του υποψήφιου μεταπτυχιακού φοιτητή. Με απόφαση της επιτροπής, οι φετινοί δικαιούχοι των Υποτροφιών Αριστείας του Παγκρητίου Κληροδοτήματος είναι οι παρακάτω μεταπτυχιακοί φοιτητές (αναγράφεται παράλληλα και ο τίτλος της ερευνητικής τους εργασίας):

     

    • Γεώργιος-Στυλιανός Ζυμβραγάκης   (Σχολή ΜΠΔ, 3ο εξάμηνο)
      «Απόσβεση Ταλαντώσεων με Αυξητικές Μικροδομές και Πιεζοηλεκτρικά Στοιχεία: Υπολογιστική Μελέτη και Βελτιστοποίηση με Χρήση Πεπερασμένων Στοιχείων στο Πεδίο των Συχνοτήτων»
       
    • Καλλιόπη Μαράκη   (Σχολή ΜΗΧΟΠ, 2ο εξάμηνο)
      “Optimization of Column Leaching of Low-Grade Greek Laterites for the Recovery of Ni and Co”
       
    • Δημήτριος Χατζηπαράσχης   (Σχολή ΗΜΜΥ, 3ο εξάμηνο)
      “Design and Implementation of an Autonomous, Cooperative Behavior for Aerial and Ground Search-and-Rescue Mobile Robots”
       
    • Αλεξάνδρα Αναστασιάδου   (Σχολή ΜΗΠΕΡ, 3ο εξάμηνο)
      “Passive Radiative Cooling: State-of-the-art Materials”
       
    • Γεωργία Προβιδάκη   (Σχολή ΑΡΜΗΧ, 1ο εξάμηνο)
      «Ανίχνευση από Απόσταση Αποκολλήσεων Στρωμάτων σε Τοιχογραφίες με την Συνδυασμένη Εφαρμογή των μεθόδων της Σάρωσης Ταλαντώσεων με Χρήση Laser και της Θερμογραφίας»

     

    Η επίδοση των τίτλων των Υποτροφιών Αριστείας του Παγκρητίου Κληροδοτήματος 2019 θα πραγματοποιηθεί από την Πρόεδρο του Παγκρητίου Κληροδοτήματος κα Άννα Γιαννούλια κατά την Τελετή Απονομής Διδακτορικών Διπλωμάτων και Διπλωμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πολυτεχνείου Κρήτης, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

     

     

    Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012