Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση Πρυτανείας για την «Virtual Ανοικτή Ημέρα Γνωριμίας 2021»

  • Συντάχθηκε 13-07-2021 23:43 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Το Πολυτεχνείο Κρήτης άνοιξε φέτος τις «διαδικτυακές» πόρτες του και υποδέχθηκε για μία ακόμη χρονιά όλους τους ενδιαφερόμενους και ιδιαίτερα τους υποψήφιους φοιτητές σε μια «Virtual Ανοικτή Ημέρα Γνωριμίας» την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 από 11:00 έως 15:00 μέσω τηλεδιάσκεψης και ζωντανής αναμετάδοσης στα κοινωνικά δίκτυα. Δύο χρόνια μετά την τελευταία διά ζώσης εκδήλωση γνωριμίας (2019) και ένα χρόνο μετά την προγραμματισμένη εκδήλωση που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ λόγω της πανδημίας (2020), η ετήσια εκδήλωση γνωριμίας με το Πολυτεχνείο Κρήτης ήρθε και πάλι κοντά στους ενδιαφερόμενους με νέα, διαφορετική μορφή! Η νέα διαδικτυακή μορφή επέτρεψε να προσκληθούν και να παρακολουθήσουν ενδιαφερόμενοι μαθητές-απόφοιτοι Λυκείων από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

    Η Ανοικτή Ημέρα Γνωριμίας, με φυσική ή ιδεατή παρουσία, είναι ανέκαθεν μια μοναδική ευκαιρία, ιδιαίτερα για τους υποψήφιους φοιτητές, να γνωρίσουν από κοντά το πανεπιστημιακό περιβάλλον στο οποίο πρόκειται να επενδύσουν τα επόμενα χρόνια της ζωής τους. Οι επισκέπτες μας και φέτος είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις πέντε Σχολές και τα προγράμματα σπουδών για τις έξι ειδικότητες Μηχανικού που προσφέρονται στο Πολυτεχνείο Κρήτης μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα παρουσιάσεων και ζωντανών συνδέσεων! Δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, όπως η ζωντανή εικόνα της Πολυτεχνειούπολης από ψηλά μέσω drone, αλλά και το σύντομο ερωτηματολόγιο για τους συμμετέχοντες στη λήξη της εκδήλωσης. Οι συμμετέχοντες με τα σχόλιά τους στην τηλεδιάσκεψη και στην αναμετάδοση δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την ολοκληρωμένη ενημέρωση που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν.

    Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τις επιτροπές προβολής των Σχολών για την προετοιμασία, τα στελέχη των Σχολών και των Εργαστηρίων που συμμετείχαν στην εκδήλωση, τους ομιλητές, τις ερευνητικές ομάδες, τους εργαστηριακούς υπευθύνους και τους εθελοντές φοιτητές που έδειξαν στην πράξη, με απτά παραδείγματα και με τμήματα των εργασιών τους στα εργαστήρια, τι σημαίνει η κάθε ειδικότητα Μηχανικού.

    Τέλος, δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας στο Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων για την οργάνωση, τον γενικό συντονισμό και την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και για την ιδέα και την υλοποίηση της μόνιμης πλέον ιστοσελίδας γνωριμίας με το Πολυτεχνείο Κρήτης, #meet.tuc.gr, η οποία προσφέρει με εύχρηστο τρόπο πλήρη ενημέρωση σε όλους τους υποψήφιους φοιτητές!

    Για περισσότερα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης: https://www.tuc.gr/index.php?id=14909

    τη σχετική σελίδα στο FaceBook: https://www.facebook.com/events/774866399820717/

    να δείτε το βίντεο της εκδήλωσης: https://www.youtube.com/watch?v=MyuyC7LM-3M

    και την Photo Gallery της Ανοικτής Ημέρας Γνωριμίας 2021: https://www.tuc.gr/index.php?id=14911

     

    Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης

     


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012