Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για έξι μήνες με Πτυχιούχο Ψηφιακών Συτημάτων Κ.Ε ΕΛΚΕ 82516.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για έξι μήνες με Πτυχιούχο Ψηφιακών Συτημάτων Κ.Ε ΕΛΚΕ 82516.

  • Συντάχθηκε 02-03-2022 13:13 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: 02-03-2022 13:14

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Joint Cybersecurity Operations Platform (JCOP)», το οποίο χρηματοδοτείται από το EUROPEAN HEALTH AND DIGITAL EXECUTIVE AGENCY (HADEA) κι ως εκ τούτου τυγχάνει απαλλαγής από τον Φ.Π.Α., με επιστημονικά υπεύθυνο τον Αναπλ. Καθηγητή κ. Σωτήριο Ιωαννίδη και με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82516, αποφασίζει την δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, ως ακολούθως: 

    Θέση: Πτυχιούχος Ψηφιακών Συστημάτων, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της Ελλάδος ή κατόχου ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίου Π.Ε της Ελλάδος ή ισότιμου τίτλου από ίδρυμα του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ[1].   

    Άτομα: (1)

    Διάρκεια απασχόλησης: Έξι (6) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα  παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου, ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού.

    Αμοιβή: Ποσό ύψους 10.000 € συμπ/νου όλων των νομίμων κρατήσεων για την συμβατική διάρκεια του έτους. Tο εργολαβικό αντάλλαγμα απαλλάσσεται από το ΦΠΑ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ.5 της υπ’ αριθμ. Υπουργικής Απόφασης 1040588/1700/528/0014 (ΦΕΚ 335/23-4-97).

    Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια: 

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Πτυχιούχος Ψηφιακών Συστημάτων, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της Ελλάδος, ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της Ελλάδος ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ .
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος Ειδίκευσης στην πιστοποίηση ασφάλειας στις υπηρεσίες νέφους, από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού, αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.

    Συνεκτιμώμενα πρόσθετα προσόντα - Κριτήρια:      

    • Εργασιακή εμπειρία στην συμμετοχή και υλοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων.
    • Γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 και ώρα 14:00. 


    [1] Εξαιρούνται από την υποχρέωση προσκόμισης πράξης αναγνώρισης για την ισοτιμία και την αντιστοιχία των τίτλων σπουδών ή των μεταπτυχιακών τίτλων, όσοι υποψήφιοι υποβάλλουν αποφάσεις αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων ή επαγγελματικής ισοδυναμίας τίτλων αντίστοιχων κατηγοριών εκπαίδευσης, οι οποίες χορηγήθηκαν δυνάμει της κείμενης Νομοθεσίας, ιδίως του Π.Δ. 38/2010, όπως τροποποιήθηκε με τον Ν 4610/ 2019 και ισχύει.


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012