Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Θέσεις Εργασίας
  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη έως τεσσάρων (4) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου Κ.Ε ΕΛΚΕ 82573.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη έως τεσσάρων (4) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου Κ.Ε ΕΛΚΕ 82573.

  • Συντάχθηκε 04-03-2022 12:22 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Εφαρμογή τεχνολογιών νανο-φυσαλίδας στην μεταλλευτική βιομηχανία», με Ακρωνύμιο: «nano-BT» κωδικό έργου «Τ12ΕΡΑ5-00033» και με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82573, στο πλαίσιο της πρόσκλησης 3802/01-07-2021/ (ΑΔΑ: ΩΗΗΗ46ΜΤΛΡ-614) «ERANETs 2021A” - Ευρωπαϊκή Ε&Τ Συνεργασία - Πράξη Επιχορήγησης Ελληνικών Φορέων που συμμετείχαν επιτυχώς σε Κοινές Προ- κηρύξεις Υποβολής Προτάσεων των Ευρωπαϊκών Δικτύων ERANETs»/Κωδικός Πρόσκλησης 037KE - Α/Α ΟΠΣ 4888», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», (ΕΠΑνΕΚ), ΕΣΠΑ 2014-2020, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από  εθνικούς πόρους και ειδικότερα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), με επιστημονικά υπεύθυνο τον Ομότιμο Καθηγητή κ. Νικόλαο Καλογεράκη και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82573, αποφασίζει την δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη έως τεσσάρων (4) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, ως ακολούθως: 

    Θέση 1η: Απασχόληση πτυχιούχου Βιολογίας ή κατόχου πτυχίου συναφούς ειδικότητας από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ, κατόχου Διδακτορικού διπλώματος στην Περιβαλλοντική Μηχανική με εξειδίκευση στην Περιβαλλοντική Βιοτεχνολογία.

    Αριθμός ατόμων: ένα (1)

    Αντικείμενο: Ο/Η υποψήφιος/α θα συνεισφέρει στον σχεδιασμό και στην εκτέλεση πειραμάτων, φυτοεκχύλισης  στο πλαίσιο των Δράσεων της Ενότητας Εργασίας 4 «Phytostabilization and phytoextraction of toxic metal spoils».

    Διάρκεια σύμβασης: Δεκαπέντε (15) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του Επιστημονικά Υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του.

    Συνολικό Ποσό:  Τριάντα εννέα χιλιάδες εξακόσια ογδόντα ευρώ (39.680,00 €) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και όλων των νομίμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες προσωπικού» του έργου.

    Τόπος εκτέλεσης έργου: Εργαστήριο Βιοχημικής Μηχανικής και Περιβαλλοντικής Βιοτεχνολογίας, Σχολή Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος,  Πολυτεχνείου Κρήτης. Απαιτείται καθημερινή φυσική παρουσία στο Εργαστήριο και στενή συνεργασία με τον Επιστημονικό υπεύθυνο και τα μέλη της ομάδας εργασίας του έργου.

    Προσόντα - Κριτήρια:

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι πτυχιούχος Βιολόγος ή κάτοχος πτυχίου συναφούς ειδικότητας από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι κάτοχος Διδακτορικού διπλώματος στην Περιβαλλοντική Μηχανική με εξειδίκευση στην Περιβαλλοντική Βιοτεχνολογία, από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.  
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει τεκμηριωμένη εμπειρία στην περιβαλλοντική Βιοτεχνολογία / φυτοεξυγίανση εδαφών. (Ως γνώση λαμβάνεται υπόψη η διδακτορική διατριβή, το ΜΔΕ ή/και η διπλωματική́ εργασία)
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει ερευνητική δραστηριότητα, που τεκμηριώνεται με δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει ερευνητική δραστηριότητα, που τεκμηριώνεται με παρουσιάσεις σε συνέδρια συναφή με το γνωστικό πεδίο της Περιβαλλοντικής Βιοτεχνολογίας.
    • Ο/Η υποψήφιος/α να έχει τεκμηριωμένη συμμετοχή/εργασιακή εμπειρία σε Εθνικά ή Ευρωπαϊκά προγράμματα (FP-7, H2020).

    Θέση 2η: Απασχόληση διπλωματούχου Μηχανικού Ορυκτών Πόρων ή κατόχου διπλώματος συναφούς ειδικότητας από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ[1], κατόχου Διδακτορικού Διπλώματος με εξειδίκευση σε θέματα γεωτεχνολογίας και περιβάλλοντος.

    Αριθμός ατόμων: ένα (1)

    Αντικείμενο: Ο/Η υποψήφιος/α θα συνεισφέρει στον «Σχεδιασμό μονάδας φυτοεξυγίανσης, παρακολούθηση εργασιών εγκατάστασης της μονάδας και λειτουργία αυτής και αξιολόγηση πειραματικών μετρήσεων στο πλαίσιο της Ενότητας Εργασίας 4, για τον χαρακτηρισμό των ρυπασμένων εδαφών και των παραγόμενων εκχυλισμάτων, παραγωγής biochar και την εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος φυτοεξυγίανσης»

    Διάρκεια σύμβασης: Δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του Επιστημονικά Υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του.

    Συνολικό Ποσό:  Είκοσι τρεις χιλιάδες οκτακόσια οκτώ ευρώ (23.808,00 €) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και όλων των νομίμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες προσωπικού» του έργου.

    Τόπος εκτέλεσης έργου: Εργαστήριο Τεχνολογίας Διαχείρισης Μεταλλευτικών & Μεταλλουργικών Αποβλήτων & Αποκατάστασης Εδαφών, Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης. Απαιτείται καθημερινή φυσική παρουσία στο Εργαστήριο και στενή συνεργασία με τον Επιστημονικό υπεύθυνο και τα μέλη της ομάδας εργασίας του έργου.

    Προσόντα - Κριτήρια:

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Ορυκτών Πόρων ή κάτοχος διπλώματος συναφούς ειδικότητας από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος με εξειδίκευση σε θέματα γεωτεχνολογίας και περιβάλλοντος ή συναφή αντικείμενα, από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ[2].
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει τεκμηριωμένη εμπειρία σε χαρακτηρισμό εδαφών, ορυκτών πρώτων υλών και αποβλήτων όπως επίσης και σε τεχνικές εμπλουτισμού και αξιοποίησης μεταλλευμάτων και αποβλήτων.
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει ερευνητικές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά/τεχνικά περιοδικά και συμμετοχή σε συνέδρια συναφή με εμπλουτισμό και αξιοποίηση μεταλλευμάτων και αποβλήτων.
    • Ο/Η υποψήφιος/α να έχει τεκμηριωμένη συμμετοχή/εργασιακή εμπειρία  σε Εθνικά ή Ευρωπαϊκά προγράμματα (FP-7, H2020).

    Θέση 3η: Απασχόληση διπλωματούχου Χημικού Μηχανικού[1] ή κατόχου διπλώματος συναφούς ειδικότητας από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ, κατόχου Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Περιβαλλοντική Μηχανική ή σε συναφές αντικείμενο από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ [2], Υποψηφίου Διδάκτορα της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος.

    Αριθμός ατόμων: ένα (1)

    Αντικείμενο: Ο/Η υποψήφιος/α θα συνεισφέρει στον πλήρη σχεδιασμό μονάδας φυτοεξυγίανσης, την δημιουργία και παροχή νανοφυσαλίδων στα λυσίμετρα φυτοεξυγίανσης, στην παρακολούθηση εργασιών εγκατάστασης της μονάδας και λειτουργία αυτής και αξιολόγηση πειραματικών μετρήσεων στο πλαίσιο της Ενότητας Εργασίας 4, την εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος φυτοεξυγίανσης.

    Διάρκεια σύμβασης: Δεκαπέντε (15) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του Επιστημονικά Υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του.

    Συνολικό Ποσό:  Είκοσι δύο χιλιάδες τρακόσια είκοσι ευρώ (22.320,00 €) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και όλων των νομίμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες προσωπικού» του έργου.

    Τόπος εκτέλεσης έργου: Εργαστήριο Βιοχημικής Μηχανικής και Περιβαλλοντικής Βιοτεχνολογίας, Σχολή Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος,  Πολυτεχνείου Κρήτης. Απαιτείται καθημερινή φυσική παρουσία στο Εργαστήριο και στενή συνεργασία με τον Επιστημονικό υπεύθυνο και τα μέλη της ομάδας εργασίας του έργου.

    Προσόντα - Κριτήρια:

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός ή κάτοχος διπλώματος συναφούς ειδικότητας από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Υποψήφιος Διδάκτορας της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος.
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Περιβαλλοντική Μηχανική ή σε συναφές αντικείμενο από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Γνώση της Αγγλικής Γλώσσας. 
    • Τεκμηριωμένη εργαστηριακή γνώση σε θέματα Περιβαλλοντικής Μηχανικής (Ως γνώση λαμβάνεται υπόψη διδακτορική εργασία, το ΜΔΕ ή/και η διπλωματική́ εργασία).
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει ερευνητική δραστηριότητα, που τεκμηριώνεται με δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συμμετοχή σε συνέδρια συναφή με το γνωστικό πεδίο της Εφαρμογής νανο-φυσαλίδων αέρος/οξυγόνου/όζοντος στην Περιβαλλοντική Μηχανική.
    • Ο/Η υποψήφιος/α να έχει τεκμηριωμένη συμμετοχή/εργασιακή εμπειρία σε Εθνικά ή Ευρωπαϊκά προγράμματα (FP-7, H2020).

    Θέση 4η: Απασχόληση διπλωματούχου Μηχανικού Περιβάλλοντος[1] ή κατόχου διπλώματος συναφούς ειδικότητας από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ, κατόχου Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Περιβαλλοντική Μηχανική, ή σε συναφές αντικείμενο από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ [2], Υποψηφίου Διδάκτορα της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος.

    Αριθμός ατόμων: ένα (1)

    Περιγραφή αντικειμένου: Ο/Η επιλεγείς/σα θα συνεισφέρει στην υλοποίηση των ακόλουθων ενοτήτων εργασίας - παραδοτέων:  

    Αντικείμενο: Ο/Η υποψήφιος/α θα συνεισφέρει στον πλήρη σχεδιασμό μονάδας φυτοεξυγίανσης, στην παρακολούθηση εργασιών εγκατάστασης της μονάδας και λειτουργία αυτής και αξιολόγηση πειραματικών μετρήσεων στο πλαίσιο της Ενότητας Εργασίας 4, την εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος φυτοεξυγίανσης.

    Διάρκεια σύμβασης: Δεκαπέντε (15) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου έως την λήξη του έργου ή έως την λήξη τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του Επιστημονικά Υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και εφόσον έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του.

    Συνολικό Ποσό:  Είκοσι τέσσερις χιλιάδες οκτακόσια ευρώ (24.800,00 €) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και όλων των νομίμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Δαπάνες προσωπικού» του έργου.

    Τόπος εκτέλεσης έργου: Εργαστήριο Βιοχημικής Μηχανικής και Περιβαλλοντικής Βιοτεχνολογίας, Σχολή Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος,  Πολυτεχνείου Κρήτης. Απαιτείται καθημερινή φυσική παρουσία στο Εργαστήριο και στενή συνεργασία με τον Επιστημονικό υπεύθυνο και τα μέλη της ομάδας εργασίας του έργου.

    Προσόντα - Κριτήρια:

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος ή κάτοχος διπλώματος συναφούς ειδικότητας από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Υποψήφιος Διδάκτορας της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος.
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Περιβαλλοντική Μηχανική ή σε συναφές αντικείμενο από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
    • Γνώση της Αγγλικής Γλώσσας. 
    • Τεκμηριωμένη γνώση σε θέματα Περιβαλλοντικής Βιοτεχνολογίας (Ως γνώση λαμβάνεται υπόψη διδακτορική εργασία, το ΜΔΕ ή/και η διπλωματική́ εργασία).
    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και παρουσιάσεις σε συνέδρια συναφή με το γνωστικό πεδίο της Περιβαλλοντικής Βιοτεχνολογίας.
    • Ο/Η υποψήφιος/α να έχει τεκμηριωμένη συμμετοχή/εργασιακή εμπειρία σε Εθνικά ή Ευρωπαϊκά προγράμματα (FP-7, H2020).

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση, πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 και ώρα 14:00

     


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012