Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Προκηρύξεις / Διακηρύξεις
  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με εξειδικευμένο ερευνητή Κ.Ε ΕΛΚΕ 82057.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με εξειδικευμένο ερευνητή Κ.Ε ΕΛΚΕ 82057.

  • Συντάχθηκε 22-03-2022 12:51 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «TrafficFluid: Lane-free Artificial-Fluid Environment for Vehicular Traffic», με Κωδικό Έργου ΕΛΚΕ 82057 και Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Ομότιμο Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης κ. Παπαγεωργίου Μάρκο, αποφασίζει την δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου ως ακολούθως:

    Περιγραφή θέσης: Απασχόληση ερευνητή, με εξειδίκευση στις κοινωνικές και πολιτιστικές επιπτώσεις στην αναδυόμενη εποχή του αυτοματισμού οχημάτων.

    Αριθμός ατόμων: (1)

    Διάρκεια σύμβασης: Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι οκτάμηνη. H ημερομηνία έναρξης θα προσδιοριστεί μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας και τη δημοσίευση των σχετικών αποτελεσμάτων.

    Επισημαίνεται ότι θα υπάρχει δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης, με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου, έως την λήξη του έργου ή έως την λήξη των τυχόν παρατάσεών του.

    Συνολικό ποσό αμοιβής: Το ποσό αμοιβής προσδιορίζεται στο ποσό των 2.200,00 ευρώ μηνιαίως, ήτοι στο ποσό των 17.600,00 ευρώ συνολικά για οκτώ μήνες, συμπ/νου όλων των νομίμων κρατήσεων, από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης «Direct Pesronnel Costs» του έργου. Tο εργολαβικό αντάλλαγμα απαλλάσσεται από το ΦΠΑ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ.5 της υπ’ αριθμ. Υπουργικής Απόφασης 1040588/1700/528/0014 (ΦΕΚ 335/23-4-97).

    Εφόσον υπάρξει ανανέωση/παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου της σύμβασης, είναι δυνατή, μετά από σχετική και αιτιολογημένη εισήγηση του επιστημονικά υπευθύνου, η αύξηση της αμοιβής του αναδόχου έως και 20% επί του μηνιαίως καταβαλλόμενου σε αυτόν ποσού, συμπ/νου όλων των νομίμων κρατήσεων.  

    Τόπος εκτέλεσης έργου: Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Απαιτούμενα προσόντα - Κριτήρια:

    • Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να διαθέτει καλή γνώση/ερευνητική εμπειρία σχετικά με τις κοινωνικές και πολιτιστικές επιπτώσεις στην αναδυόμενη εποχή του αυτοματισμού οχημάτων, που να προκύπτει με  ακαδημαϊκά κριτήρια (ποιότητα διπλωματικής ή μεταπτυχιακής εργασίας και συνάφεια με ένα από τα προαναφερόμενα αντικείμενα), ή/και με συμμετοχή στην εκπόνηση ερευνητικών δραστηριοτήτων Πανεπιστημίων ή Ερευνητικών Οργανισμών ή Εταιριών του ιδιωτικού τομέα.
    • Επισημαίνεται ότι απαιτείται ελάχιστο ποσοστό βαθμολόγησης 20% εκάστου συμμετέχοντος ως προς το κριτήριο αυτό. Βαθμολόγηση πρότασης ως προς την ανωτέρω γνώση/ερευνητική εμπειρία με ποσοστό μικρότερο του 20%, θα επιφέρει αυτόματα την απόρριψή της και ο υποψήφιος δε θα αξιολογείται και δε θα βαθμολογείται περαιτέρω από την επιτροπή.

    Συνεκτιμώμενα πρόσθετα προσόντα - Κριτήρια:

    • Γνώση της Αγγλικής γλώσσας (καλή, πολύ καλή, άριστη)
    • Δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά
    • Συμμετοχή σε διεθνή σχολεία ή συνέδρια (παρουσιάσεις, δημοσιεύσεις σε πρακτικά)

    ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

    Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τις προτάσεις τους ηλεκτρονικά, σε μία εκ των ακόλουθων διευθύνσεων των μελών της Επιτροπής Αξιολόγησης: α) markos@dssl.tuc.gr (Ομότιμος Καθηγητής Μ. Παπαγεωργίου), β) ipapa@dssl.tuc.gr (Καθηγητής Ι. Παπαμιχαήλ), γ) vmv@dssl.tuc.gr (κ. Ε. Βουντουράκης, ΕΔΙΠ), έως την Παρασκευή 08 Απριλίου 2022. 


    Συνημμένα:

    • 66ΗΩ469Β6Ν-ΤΡΑ.pdf
      Μεταφορτώσεις: 561, Μέγεθος: 302 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012