Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Προκηρύξεις / Διακηρύξεις
  • ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ διαδικασία πρόσκλησης υποβολής προσφορών για διενέργεια οικονομικού ελέγχου έτους 2021 σε ΕΛΚΕ ΠΚ

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ διαδικασία πρόσκλησης υποβολής προσφορών για διενέργεια οικονομικού ελέγχου έτους 2021 σε ΕΛΚΕ ΠΚ

  • Συντάχθηκε 28-03-2022 15:27 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «Υποστήριξη Εθνικών Ευρωπαϊκών και Διεθνών συμβάσεων χρηματοδότησης Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης
    (Λειτουργία Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων 2022) με επιστημονικά υπεύθυνο Καθηγητή κ. Μιχαήλ Ζερβάκη και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 52022, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα σε υποβολή προσφοράς, για την ανάθεση των υπηρεσιών διενέργειας τακτικού ελέγχου της οικονομικής διαχείρισης και των χρηματοοικονομικών καταστάσεων του Πολυτεχνείου Κρήτης – Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας για το οικονομικό έτος 2021, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής.

    Διάρκεια ισχύος προσφορών: Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος ισχύος των προσφορών ορίζεται σε επτά (7) μήνες. 

    Χρόνος παράδοσης: Ως καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση της παράδοσης του αντικειμένου της παρούσας ορίζεται η 30η/09/2022.

    Τρόπος πληρωμής: Εξόφληση μετά την παράδοση.

    Τόπος παράδοσης: Πολυτεχνείο Κρήτης - Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, Χανιά, Τ.Κ. 73100.

    Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Δευτέρα 04 Απριλίου 2022 και ώρα 15:00. Οι προσφορές θα πρέπει να έχουν περιέλθει στην ως άνω διεύθυνση έως και την καταληκτική ημερομηνία και ώρα, άλλως άλλως θα απορρίπτονται
    ως μη κανονικές, δε θα αποσφραγίζονται και θα επιστρέφονται στον αποστολέα τους. Επισημαίνεται ότι στην εξωτερική ένδειξη του φακέλου θα πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία της επιχείρησης, καθώς και ο αριθμός πρωτοκόλλου της πρόσκλησης για την οποία εκδηλώνεται ενδιαφέρον (7101/28-03-2022).

    Τρόπος υποβολής προσφοράς: Οι προσφορές υποβάλλονται αποκλειστικά έντυπα, σε σφραγισμένο φάκελο, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΚΕ Πολυτεχνείου Κρήτης, Τμήμα Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων, Κτήριο Ε4.


    Συνημμένα:

    • 22PROC010278613.pdf
      Μεταφορτώσεις: 458, Μέγεθος: 733 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012