Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Προκηρύξεις / Διακηρύξεις
  • Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια ετήσιας ανανέωσης αδειών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης Zoom Meetings (Education License) και την παροχή υπηρεσίας Zoom Cloud Recording Κ.Ε.81878

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια ετήσιας ανανέωσης αδειών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης Zoom Meetings (Education License) και την παροχή υπηρεσίας Zoom Cloud Recording Κ.Ε.81878

  • Συντάχθηκε 30-03-2022 15:18 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «Προβολή και Διάχυση Εκπαιδευτικών-Ερευνητικών Δραστηριοτήτων του Πολυτεχνείου Κρήτης», με επιστημονικά υπεύθυνο τον Αναπλ. Καθηγητή κ. Μιχαήλ Λαγουδάκη και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 81878, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα σε υποβολή προσφοράς, για την προμήθεια ετήσιας ανανέωσης αδειών εξ αποστάσεως εκπαίδευσης Zoom Meetings (Education License) και την παροχή υπηρεσίας Zoom Cloud Recording, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής, σύμφωνα με τα περιγραφόμενα στο παράρτημα της παρούσας.

    Οι οικονομικοί φορείς υποχρεούνται να υποβάλλουν προσφορά για το σύνολο των ανωτέρω ειδών/υπηρεσίας και όχι για μέρος αυτών (ενιαίο τμήμα).

    Κατηγορία δαπάνης/Κωδικός CPV: Η σχετική δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του έργου με τίτλο «Προβολή και Διάχυση Εκπαιδευτικών-Ερευνητικών Δραστηριοτήτων του Πολυτεχνείου Κρήτης» και συγκεκριμένα την κατηγορία δαπάνης 16-17 Έξοδα Αναδιοργάνωσης (λογισμικά προγράμματα Η/Υ)/ CPV 48000000-8.

    Διάρκεια ισχύος προσφορών: Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος ισχύος των προσφορών ορίζεται σε τριάντα (30) ημέρες.

    Χρόνος παράδοσης: Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται στις δέκα (10) ημέρες από την επομένη της κοινοποίησης της αναρτητέας στο ΚΗΜΔΗΣ απόφασης ανάθεσης στον ανάδοχο.

    Περιεχόμενο τεχνικής-οικονομικής προσφοράς: Η τεχνική – οικονομική προσφορά υποβάλλεται σύμφωνα με το παράρτημα της παρούσας «Παράρτημα Τεχνικής-Οικονομικής προσφοράς». Επισημαίνεται ότι η προσφορά θα πρέπει να φέρει θα πρέπει να φέρει χρόνος ισχύος, ποσό καθαρής αξίας (αριθμητικώς και ολογράφως), ποσοστό ΦΠΑ (αριθμητικώς και ολογράφως) και ποσό συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (αριθμητικώς και ολογράφως), ημερομηνία, υπογραφή νομίμου/ων εκπροσώπου/ων και σφραγίδα της επιχείρησης.

    Τρόπος υποβολής προσφοράς: Οι προσφορές υποβάλλονται αποκλειστικά έντυπα, σε σφραγισμένο φάκελο, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΚΕ Πολυτεχνείου Κρήτης, Τμήμα Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων, Κτήριο Ε4.

    Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφοράς: Τρίτη 05 Απριλίου 2022 και ώρα 15:00. Οι προσφορές θα πρέπει να έχουν περιέλθει στην ως άνω διεύθυνση έως και την καταληκτική ημερομηνία και ώρα, άλλως θα απορρίπτονται ως μη κανονικές, δε θα αποσφραγίζονται και θα επιστρέφονται στον αποστολέα τους.

     

     

     


    Συνημμένα:

    • 22PROC010295763.pdf
      Μεταφορτώσεις: 503, Μέγεθος: 733 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012