Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Προκηρύξεις / Διακηρύξεις
  • Πρόσκληση υποβολής προσφορών για προμήθεια λογισμικών προγραμμάτων Κ.Ε.82491

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για προμήθεια λογισμικών προγραμμάτων Κ.Ε.82491

  • Συντάχθηκε 31-03-2022 13:44 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Ψηφιακή Πλατφόρμα για τον Σχεδιασμό και την Ταχεία Πρωτοτυποποίηση Ρούχων'', με ακρωνύμιο ''i-MANNEQUIN'' και κωδικό Τ2ΕΔΚ-04770», της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020, με επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης κ. Νικόλαο Μπιλάλη και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82491 προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα σε υποβολή προσφοράς για την προμήθεια λογισμικών προγραμμάτων, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει τιμής, χαρακτηριστικών και προϋπολογισμού, σύμφωνα με τα περιγραφόμενα στο παράρτημα της παρούσας.

    Η παρούσα διαδικασία προμήθειας περιλαμβάνει δύο (2) τμήματα, ως αυτά εκτίθενται ανωτέρω και κάθε ενδιαφερόμενος οικονομικός φορέας δύναται να καταθέσει/αποστείλει προσφορά για ένα (1)  ή και για τα δύο (2) τμήματα.

    Κατηγορία δαπάνης/Κωδικός CPV Τμήμα 1: Η σχετική δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του έργου με τίτλο «Ψηφιακή Πλατφόρμα για τον Σχεδιασμό και την Ταχεία Πρωτοτυποποίηση Ρούχων'', με ακρωνύμιο ''i-MANNEQUIN'' και κωδικό Τ2ΕΔΚ-04770», της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020 και συγκεκριμένα την κατηγορία δαπάνης 16-17 Έξοδα Αναδιοργάνωσης (λογισμικά προγράμματα Η/Υ)/ CPV 48000000-8.

    Κατηγορία δαπάνης/Κωδικός CPV Τμήμα 2: Η σχετική δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του έργου με τίτλο «Ψηφιακή Πλατφόρμα για τον Σχεδιασμό και την Ταχεία Πρωτοτυποποίηση Ρούχων'', με ακρωνύμιο ''i-MANNEQUIN'' και κωδικό Τ2ΕΔΚ-04770», της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020 και συγκεκριμένα την κατηγορία δαπάνης 16-17 Έξοδα Αναδιοργάνωσης (λογισμικά προγράμματα Η/Υ)/ CPV 48000000-8.

    Χρόνος παράδοσης: Εντός τριάντα ημερών (30) ημερών από την κοινοποίηση της αναρτητέας στο ΚΗΜΔΗΣ απόφασης ανάθεσης στον/στους ανάδοχο/χους.

    Τόπος παράδοσης: Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (ΜΠΔ), Εργαστήριο: Σχεδιασμού με Η/Υ (CAD), Πολυτεχνείο Κρήτης, Κουνουπιδιανά, Τ.Κ. 73100, Χανιά.

    Περιεχόμενο τεχνικής προσφοράς: Η τεχνική προσφορά θα πρέπει να φέρει ημερομηνία, υπογραφή και σφραγίδα της επιχείρησης. Ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος οικονομικός φορέας υποβάλλει τεχνική προσφορά σύμφωνα με τα απαιτούμενα του παραρτήματος «Παράρτημα Τεχνικών προδιαγραφών» της παρούσας.

    Περιεχόμενο οικονομικής προσφοράς: Η οικονομική προσφορά θα πρέπει να φέρει χρόνος ισχύος, ποσό καθαρής αξίας (αριθμητικώς και ολογράφως), ποσοστό ΦΠΑ (αριθμητικώς και ολογράφως) και ποσό προσφοράς συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (αριθμητικώς και ολογράφως), ημερομηνία, υπογραφή νομίμου/ων εκπροσώπου/ων και σφραγίδα της επιχείρησης και υποβάλλεται σύμφωνα με τα απαιτούμενα του παραρτήματος «Παράρτημα Οικονομικής Προσφοράς» της παρούσας.

    Τρόπος υποβολής προσφοράς: Οι προσφορές υποβάλλονται αποκλειστικά έντυπα, σε σφραγισμένο φάκελο, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΚΕ Πολυτεχνείου Κρήτης, Τμήμα Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων, Κτήριο Ε4.

    Η πρόσκληση απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα.

    Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφοράς: Τετάρτη 06 Απριλίου 2022 και ώρα 15:00.


    Συνημμένα:

    • 22PROC010303099.pdf
      Μεταφορτώσεις: 505, Μέγεθος: 792 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012