Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Προκηρύξεις / Διακηρύξεις
  • Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια λοιπού εξοπλισμού και αναλωσίμων σε τμήματα για την υλοποίηση των πρωτοτύπων της δράσης Φυτώριο Ιδεών ( Επαναπροκήρυξη άγονων τμημάτων ) Κ.Ε ΕΛΚΕ 82532.

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια λοιπού εξοπλισμού και αναλωσίμων σε τμήματα για την υλοποίηση των πρωτοτύπων της δράσης Φυτώριο Ιδεών ( Επαναπροκήρυξη άγονων τμημάτων ) Κ.Ε ΕΛΚΕ 82532.

  • Συντάχθηκε 01-04-2022 10:58 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Ενίσχυση δράσεων ακαδημαϊκής καινοτομίας στα πλαίσια του Παρατηρητηρίου Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης», με επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Ευάγγελο Γρηγορούδη και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82532,  προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα σε υποβολή προσφοράς, για την ανάθεση της προμήθειας λοιπού εξοπλισμού και αναλωσίμων σε τμήματα, για την υλοποίηση των πρωτοτύπων της δράσης «Φυτώριο Ιδεών», με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής. 

    Η πρόσκληση απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα. Κάθε ενδιαφερόμενος οικονομικός φορέας υποβάλλει προσφορά ανά τμήμα, για ένα ή περισσότερα τμήματα (έως έντεκα) και πάντως για το σύνολο των ειδών κάθε τμήματος.

    Επισημαίνεται ότι η τιμή προσφοράς θα πρέπει να εμπίπτει τόσο στο προϋπολογισθέν ποσό κάθε επιμέρους είδους όσο και στο συνολικά προϋπολογισθέν ποσό για το σύνολο των υπό προμήθεια ειδών του εκάστοτε τμήματος.

    Συνολικό προϋπολογιζόμενο κόστος δαπάνης πλέον ΦΠΑ: Χίλια οκτακόσια ογδόντα ευρώ και είκοσι έξι λεπτά (1.880,26 €).

    Προϋπολογιζόμενο κόστος συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: Δύο χιλιάδες τριακόσια τριάντα ένα ευρώ και πενήντα δύο λεπτά (2.331,52 €). 

    Τρόπος υποβολής προσφορών:

       Οι προσφορές υποβάλλονται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

    • Έντυπα, σε σφραγισμένο φάκελο στη διεύθυνση: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, Μ.Ο.Δ.Υ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ, Κτήριο Ε4, Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά, ΤΚ 73100 Χανιά Κρήτης: Υπ’ όψιν Τμήματος Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων ή
    • Ηλεκτρονικά, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: vangelis@ergasya.tuc.gr και elkesupplies@isc.tuc.gr και nikininaba@yahoo.gr μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών.

    Σε περίπτωση έντυπης αποστολής, η τεχνική και οικονομική προσφορά υπογράφονται ιδιόχειρα (πρωτότυπα) από τον νόμιμο εκπρόσωπο και σφραγίζονται με τη σφραγίδα της επιχείρησης.

    Σε περίπτωση ηλεκτρονικής αποστολής, η οικονομική προσφορά, φέρουν σφραγίδα και υπογραφή νομίμου εκπροσώπου, με χρήση εγκεκριμένης ηλεκτρονικής υπογραφής, η οποία γίνεται υποχρεωτικά αποδεκτή από τους φορείς του δημοσίου, εφόσον η διακίνηση των εγγράφων είναι ηλεκτρονική, σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 1 ν. 4727/2020.

    Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Παρασκευή 08 Απριλίου 2022 και ώρα 15:00.


    Συνημμένα:

    • 22PROC010307998.pdf
      Μεταφορτώσεις: 493, Μέγεθος: 353 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012