Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Προκηρύξεις / Διακηρύξεις
  • Πρόσκληση υποβολής προσφορών για προμήθεια εργαστηριακών αναλωσίμων Κ.Ε.82068

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για προμήθεια εργαστηριακών αναλωσίμων Κ.Ε.82068

  • Συντάχθηκε 05-04-2022 09:06 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Ανάπτυξη καινοτόμων καταλυτών για την αποτελεσματική απομάκρυνση NOx απο τις εκπομπές αυτοκινήτων,   Τ7ΔΚΙ-00356 Ακρωνύμιο:CatEfDeNOX» το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους και ειδικότερα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) 2014 – 2020», με επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος κ. Ιωάννη Γεντεκάκη και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82068, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα σε υποβολή προσφοράς για την προμήθεια εργαστηριακών αναλωσίμων, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής, σύμφωνα με τα περιγραφόμενα στο παράρτημα της παρούσας.

    Οι οικονομικοί φορείς υποχρεούνται να υποβάλλουν προσφορά για το σύνολο των ειδών και όχι μέρος αυτών (ενιαίο τμήμα)

    Κατηγορία δαπάνης/Κωδικός CPV: Η σχετική δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του έργου με τίτλο «Ανάπτυξη καινοτόμων καταλυτών για την αποτελεσματική απομάκρυνση NOx απο τις εκπομπές αυτοκινήτων,   Τ7ΔΚΙ-00356 Ακρωνύμιο:CatEfDeNOX» το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους και ειδικότερα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) 2014 – 2020» και συγκεκριμένα την κατηγορία δαπάνης 64-08 Υλικά άμεσης ανάλωσης (Εργαστηριακά, χημικά αναλώσιμα) και αναλώσιμα ηλεκτρονικών υπολογιστών (hardware, κάρτες μνήμης κλπ.)/ CPV 33790000-4.

    Τόπος παράδοσης: Σχολή Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΧΗΜΗΠΕΡ), Εργαστήριο Φυσικοχημείας και Χημικών Διεργασιών, Κτήριο Επιστημών, Πολυτεχνείο Κρήτης, Τ.Κ. 73100, Χανιά.

    Χρόνος παράδοσης: Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται στις είκοσι (20) ημέρες από την επομένη της κοινοποίησης της αναρτητέας στο ΚΗΜΔΗΣ απόφασης ανάθεσης στον ανάδοχο.

    Περιεχόμενο τεχνικής-οικονομικής προσφοράς: Η τεχνική – οικονομική προσφορά υποβάλλεται σύμφωνα με το παράρτημα της παρούσας «Παράρτημα Τεχνικής-Οικονομικής προσφοράς». Επισημαίνεται ότι η προσφορά θα πρέπει να φέρει θα πρέπει να φέρει χρόνος ισχύος, ποσό καθαρής αξίας (αριθμητικώς και ολογράφως), ποσοστό ΦΠΑ (αριθμητικώς και ολογράφως) και ποσό συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (αριθμητικώς και ολογράφως), ημερομηνία, υπογραφή νομίμου/ων εκπροσώπου/ων και σφραγίδα της επιχείρησης.

    Τρόπος υποβολής προσφοράς: Οι προσφορές υποβάλλονται αποκλειστικά έντυπα, σε σφραγισμένο φάκελο, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΚΕ Πολυτεχνείου Κρήτης, Τμήμα Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων, Κτήριο Ε4.

    Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφοράς: Τρίτη 12 Απριλίου 2022 και ώρα 15:00.


    Συνημμένα:

    • 22PROC010324281.pdf
      Μεταφορτώσεις: 499, Μέγεθος: 884 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012