Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Φυσική Ηλεκτρομαγνητισμός ΗΜΜΥ / Τελική εξέταση εργαστηρίου

Φυσική Ηλεκτρομαγνητισμός ΗΜΜΥ / Τελική εξέταση εργαστηρίου

  • Συντάχθηκε 19-05-2022 14:37 από Ioannis Ploumistakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: iploumistakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: 407 ΜΠΔ. Άλλες ιδιότητες: Unknown -#-@ΜΠΔ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. Γενικό, 407 ΜΗΧΟΠ

    Η τελική εξέταση του εργαστηρίου Φυσικής  θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022, 13:00-14:00  στα αμφιθέατρα Γ2.1 και Γ2.2 (γαλάζια κτίρια). Διευκρινίζεται ότι η εξέταση αφορά:

     

    • τους φοιτητές/φοιτήτριες που πραγματοποίησαν το τρέχον εξάμηνο τα εργαστήρια και έχουν ολοκληρώσει τις απαιτούμενες εργαστηριακές ασκήσεις. Η ύλη της εξέτασης είναι οι εργαστηριακές ασκήσεις που έκανε κάθε φοιτητής/φοιτήτρια όπως αυτές περιγράφονται στον εργαστηριακό οδηγό, τα φύλλα εργασίας που είναι αναρτημένα στο eclass καθώς και οι διορθωμένες εργαστηριακές αναφορές.

     

    • τους φοιτητές/φοιτήτριες προηγουμένων ετών που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τα εργαστήρια (παρουσίες και αναφορές) σε παλαιότερα έτη και οφείλουν ΜΟΝΟ την γραπτή εξέταση του εργαστήριου.  Η ύλη της εξέτασης είναι οι εργαστηριακές ασκήσεις που έκανε κάθε φοιτητής/φοιτήτρια όπως: Παλμογράφος, Συντονισμός RLC σε σειρά, Μελέτη μετασχηματιστών, Μέτρηση ωμικής αντίστασης και χαρακτηριστικής καμπύλης διόδου, , Μελέτη των φαινομένων συμβολής και περίθλασης του φωτός, Γέφυρα Wheatstone καθώς και οι διορθωμένες εργαστηριακές αναφορές.)

    Προσοχή: για να λάβει κάποιος μέρος στην εξέταση της Θεωρίας, πρέπει να έχει τελικό προβιβάσιμο βαθμό σε όλο το εργαστηριακό μέρος. 

    Για σχετικές απορίες παρακαλούνται οι φοιτητές/φοιτήτριες να επικοινωνήσουν με τον Δρ. Γιάννη Πλουμιστάκη , email address: ( iploumistakis@tuc.gr ).


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012