Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Υπενθύμιση για τις εγγραφές και την έναρξη του Εργαστηρίου Φυσικής Ι, Σχολής Μ.Π.Δ.

Υπενθύμιση για τις εγγραφές και την έναρξη του Εργαστηρίου Φυσικής Ι, Σχολής Μ.Π.Δ.

  • Συντάχθηκε 06-10-2022 09:27 από Panagiotis Petrakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: panpetrakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΕΔΙΠ ΜΠΔ.

    Υπενθυμίζεται ότι Οι εγγραφές φοιτητών/τριών της Σχολής Μ.Π.Δ., στα Εργαστηριακά Τμήματα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω eclass στο μάθημα της ΦΥΣΙΚΗΣ Ι και αποκλειστικά από Δευτέρα 3/10/22 έως Σάββατο 8/10/22.

    Φοιτητής/τρια που δεν έχει εγγραφεί, δεν θα έχει την δυνατότητα παρακολούθησης του εργαστηρίου Φυσικής Ι.

    Υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στο Τμήμα της Δευτέρας 15.00 – 17.00.

    Κάθε φοιτητής/τρια θα πρέπει πρώτα να έχει εγγραφεί στο μάθημα της ΦΥΣΙΚΗΣ Ι, στο eclass. Απαραίτητο για την εγγραφή είναι οι κωδικοί από το Μηχανογραφικό.

    Στη συνέχεια, στο eclass , στο μάθημα της ΦΥΣΙΚΗΣ Ι, πάτε στις «Ομάδες χρηστών» όπου θα δείτε τις υπάρχουσες Ομάδες των Εργαστηριακών Τμημάτων (π.χ. ΟΜΑΔΕΣ_Α_ΔΕΥΤΕΡΑ 13 00 - 15 00 ή ΟΜΑΔΕΣ_Β_ΤΡΙΤΗ 15 00 - 17 00).

    Επιλέγετε σε ποια Ομάδα επιθυμείτε να εγγραφείτε (εφόσον υπάρχει διαθέσιμη θέση) και πατάτε το κουμπί εγγραφής (το τελευταίο κουμπί δεξιά).

    Σε κάθε ομάδα μπορούν να εγγραφούν δύο φοιτητές/τριες.

    Σε περίπτωση λάθους εγγραφής ή διευκρίνησης, επικοινωνήστε άμεσα στο email: akalliataki@tuc.gr

    ΣΗΜΑΝΤΙKH ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

    Προσοχή να μην εγγραφείτε σε Τμήμα (Ομάδα) της οποίας η ημέρα και ώρα συμπίπτει με Εργαστήριο άλλου μαθήματος στο οποίο έχετε εγγραφεί!

    Το πρακτικό μέρος των εργαστηρίων θα ξεκινήσει για τις Ομάδες Α΄ την εβδομάδα από 10/10/22 έως 14/10/22 και για τις Ομάδες Β΄ την εβδομάδα από 17/10/22 έως 21/10/22 την ημέρα και ώρα του εργαστηριακού τμήματος κάθε ομάδας σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα της Σχολής Μ.Π.Δ.

    Για να βρείτε το χώρο των ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ συμβουλευτείτε τον χάρτη που θα υπάρχει στο eclass, στο μάθημα της ΦΥΣΙΚΗΣ Ι, στα «Έγγραφα» και στον φάκελο «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ Ι ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2022 - 23».


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012