Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Διαλέξεις / Ημερίδες / Εκδηλώσεις
  • Ενημερωτική Εκδήλωση για Θέματα Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνολογίας

Ενημερωτική Εκδήλωση για Θέματα Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνολογίας

  • Συντάχθηκε 26-10-2022 10:04 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Σας προσκαλούμε σε ενημερωτική ημερίδα που αφορά στις δράσεις καινοτομίας και μεταφοράς τεχνολογίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26/10/2022 και ώρα 13:00-14:00 στο αμφιθέατρο Γ2.1 «Μανούσος Μανουσάκης».

    Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερωθούν τα μέλη της Πολυτεχνειακής κοινότητας για τις παροχές και δυνατότητες που παρέχονται στα πλαίσια των έργων:

    ΕΠΑΝΕΚ143: «Χρηματοδότηση Λειτουργίας Δομών και Δράσεων Μεταφοράς Τεχνολογίας-Πολυτεχνείου Κρήτης»

    ΕΔΒΜ166: «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Πολυτεχνείο Κρήτης»

    Συνοπτικά, οι θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν περιλαμβάνουν:
    Παροχή υπηρεσιών ΔΙ, Τεχνολογική Προαξιολόγηση και Υποστήριξη Επιχειρηματικότητας, Proof of Concepts και Spin-off μελών του Πολυτεχνείου Κρήτης. Εισηγητής καθ. Μιχάλης Ζερβάκης, Επ. Υπεύθυνος έργου ΕΠΑΝΕΚ 143.

    Εκπαίδευση και συμβουλευτική φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης σε θέματα επιχειρηματικότητας, Φυτώριο Ιδεών, οριζόντιο εργαστήριο - «Fabrication Laboratory του Πολυτεχνείου Κρήτης. Εισηγητής καθ. Παρτσινέβελος Παναγιώτης, Επ. Υπεύθυνος έργου ΕΔΒΜ166.

     


    Συνημμένα:

    • Ανακοίνωση για τις Δράσεις του Έργου (143_166) v6-1.pdf
      Μεταφορτώσεις: 306, Μέγεθος: 190 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012