Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Διαλέξεις / Ημερίδες / Εκδηλώσεις
  • Εκδήλωση Ρομποτικής "aMAZEing Robot Challenge" από το Ράδιο Ένταση

Εκδήλωση Ρομποτικής "aMAZEing Robot Challenge" από το Ράδιο Ένταση

  • Συντάχθηκε 11-05-2022 14:44 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: 11-05-2022 14:49

    Τόπος: Θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης"
    Έναρξη: 15/05/2022 10:00
    Λήξη: 15/05/2022 17:00

    Το Ράδιο Ένταση 93.5 προσκαλεί όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη της Πολυτεχνικής κοινότητας, κάθε γνωστικού υποβάθρου, στην ημερίδα και τον διαγωνισμό ρομποτικής aMAZEing Robot Challenge, που διοργανώνει στο πλαίσιο των πολιτιστικών και κοινωνικών της δράσεων σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και το Πολυτεχνείο Κρήτης, την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο λιμάνι των Χανίων.

    Η ημερίδα θα μεταδοθεί και ψηφιακά, με την υποστήριξη του τοπικού καναλιού ChaniaLiveTV. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές –διακεκριμένοι ερευνητές παγκόσμιας εμβέλειας– θα μιλήσουν για τα ερευνητικά τους έργα και θα παρουσιάσουν ενδιαφέρουσες οπτικές της ρομποτικής.

    Παράλληλα, σε διαφορετική αίθουσα του χώρου, θα διεξάγεται ο διαγωνισμός, όπου θα συμμετέχουν συνολικά 12 ομάδες από όλο το Πολυτεχνείο Κρήτης, με 3-4 μέλη έκαστη. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε φοιτητές όλων των σχολών του Πολυτεχνείου και προτείνουμε οι ομάδες να είναι διατμηματικές. Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις για την συμμετοχή στον διαγωνισμό, μόνο όρεξη, μεράκι και ομαδικό πνεύμα! Στόχος του διαγωνισμού είναι η γνωριμία των διαγωνιζόμενων με την ρομποτική, μέσω της κατασκευής και του προγραμματισμού ενός ρομπότ.

    Στο τέλος των ομιλιών και του διαγωνισμού, οι ομάδες θα μεταφερθούν στην αίθουσα των ομιλιών, όπου θα αξιολογηθούν οι επιλογές τους, καθώς και τα ρομπότ τους εν ενεργεία στον τελικό λαβύρινθο. Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδικασία αυτή, ενώ θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στους διαγωνιζόμενους και βραβείο στη νικήτρια ομάδα.

    Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες, οπότε δηλώστε συμμετοχή ΤΩΡΑ!

    Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.amazeing-challenge.com.

    Σύνδεσμος εκδήλωσης



© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012