Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Προκηρύξεις / Διακηρύξεις
  • Πρόσκληση υποβολής προσφορών για προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών (Η/Υ), φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (laptop) και λοιπών περιφερειακών συστημάτων Κ.Ε.82547

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών (Η/Υ), φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (laptop) και λοιπών περιφερειακών συστημάτων Κ.Ε.82547

  • Συντάχθηκε 10-05-2022 12:27 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση, Εκσυγχρονισμός και Υποστήριξη της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) του Πολυτεχνείου Κρήτης / Προμήθεια εξοπλισμού-λογισμικού (Υποέργο 2)»,στον Άξονα Προτεραιότητας «Βελτίωση της ποιότητας και αποτελεσματικότητας του εκπαιδευτικού συστήματος» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.), με επιστημονικά υπεύθυνο τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Μιχαήλ Λαγουδάκη και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82547, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα σε υποβολή προσφοράς, για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών (Η/Υ), φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (laptop) και λοιπών περιφερειακών συστημάτων, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει τιμής, χαρακτηριστικών και προϋπολογισμού, σύμφωνα με τα περιγραφόμενα στο παράρτημα της παρούσας.

    Οι οικονομικοί φορείς υποχρεούνται να υποβάλλουν προσφορά για το σύνολο των ανωτέρω ειδών και όχι μέρος αυτών (ενιαίο τμήμα). Ομοίως το ποσό προσφοράς θα πρέπει να εμπίπτει τόσο στο ανά είδος προϋπολογισθέν ποσό, όσο και στο συνολικά εκτιμώμενο για το σύνολο της προμήθειας

    Κατηγορία δαπάνης/Κωδικός CPV: Η σχετική δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση, Εκσυγχρονισμός και Υποστήριξη της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) του Πολυτεχνείου Κρήτης / Προμήθεια εξοπλισμού-λογισμικού (Υποέργο 2)» και συγκεκριμένα την κατηγορία δαπάνης 14-03 Η/Υ και ηλεκτρονικά συγκροτήματα (Η/Υ, laptops, tablets, οθόνες, εκτυπωτές, ηλεκτρονικοί προβολείς και λοιπά περιφερειακά συστήματα)/ CPV 30000000-9.

    Χρόνος παράδοσης: Εντός τριών (3) μηνών από την κοινοποίηση της αναρτητέας στο ΚΗΜΔΗΣ απόφασης ανάθεσης στον/στους ανάδοχο/χους.

    Τόπος παράδοσης: Κτήριο Ε5.009, Γραφείο ΜΟ.ΔΙ.Π - Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας, Πολυτεχνείο Κρήτης, Κουνουπιδιανά, Τ.Κ. 73100, Χανιά.

    Περιεχόμενο τεχνικής προσφοράς: Η τεχνική προσφορά θα πρέπει να φέρει ημερομηνία, υπογραφή και σφραγίδα της επιχείρησης. Ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος οικονομικός φορέας υποβάλλει τεχνική προσφορά σύμφωνα με τα απαιτούμενα του παραρτήματος «Παράρτημα Τεχνικών προδιαγραφών» της παρούσας.

    Περιεχόμενο οικονομικής προσφοράς: Η οικονομική προσφορά θα πρέπει να φέρει χρόνος ισχύος, ποσό καθαρής αξίας (αριθμητικώς και ολογράφως), ποσοστό ΦΠΑ (αριθμητικώς και ολογράφως) και ποσό προσφοράς συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (αριθμητικώς και ολογράφως), ημερομηνία, υπογραφή νομίμου/ων εκπροσώπου/ων και σφραγίδα της επιχείρησης και υποβάλλεται σύμφωνα με τα απαιτούμενα του παραρτήματος «Παράρτημα Οικονομικής Προσφοράς» της παρούσας.

    Τρόπος υποβολής προσφοράς: Οι προσφορές υποβάλλονται αποκλειστικά έντυπα, σε σφραγισμένο φάκελο, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΚΕ Πολυτεχνείου Κρήτης, Τμήμα Προμήθειας Αγαθών, Υπηρεσιών και Μισθώσεων, Κτήριο Ε4.

    Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφοράς: Τρίτη 17 Μαΐου 2022 και ώρα 15:00.

    Η πρόσκληση απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο οικονομικό φορέα.


    Συνημμένα:

    • 22PROC010521827.pdf
      Μεταφορτώσεις: 546, Μέγεθος: 489 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012