Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Σημαντική ανακοίνωση για την έναρξη των Εργαστηρίων Φυσικής Ι, Σχολής Μ.Π.Δ.

Σημαντική ανακοίνωση για την έναρξη των Εργαστηρίων Φυσικής Ι, Σχολής Μ.Π.Δ.

  • Συντάχθηκε 07-10-2022 13:07 από Panagiotis Petrakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: panpetrakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 07-10-2022 13:08

    Ιδιότητα: ΕΔΙΠ ΜΠΔ.

    Το πρακτικό μέρος των Εργαστηρίων Φυσικής ι, της Σχολής Μ.Π.Δ., ξεκινάει την εβδομάδα από 10/10/22 έως 14/10/22 για τις Ομάδες Α΄ και την εβδομάδα από 17/10/22 έως 21/10/22 για τις Ομάδες Β΄.

    Οι φοιτητές/τριες θα πρέπει να προσέλθουν στον χώρο του Εργαστηρίου Φυσικής (Μ5.1, πίσω από τα κτήρια του ΜΗΧ.Ο.Π.), την ημέρα και την ώρα του Εργαστηριακού Τμήματος στο οποίο έχουν εγγραφεί στις «Ομάδες Χρηστών» του μαθήματος στο eclass.

    Η παρακολούθηση των Εργαστηρίων Φυσικής Ι είναι υποχρεωτική, και απουσία συνεπάγεται την μετέπειτα αδυναμία παρακολούθησης του Εργαστηρίου.

    Ο χώρος των ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ φαίνεται χάρτη που υπάρχει στο eclass, στο μάθημα της ΦΥΣΙΚΗΣ Ι, στα «Έγγραφα» και στον φάκελο «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ Ι ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2022 - 23», με τίτλο «ΧΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ».

    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΥΠΟΧΕΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ!!

    Για τη παρακολούθηση του 1ου Εργαστηρίου Φυσικής Ι, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την μετέπειτα παρακολούθηση του Εργαστηρίου, οι φοιτητές/τριες θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουν μελετήσει καλά το ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ Ι, το οποίο υπάρχει στο eclass, στο μάθημα της ΦΥΣΙΚΗΣ Ι, στα «Έγγραφα» και στον φάκελο «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ Ι ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2022 - 23», με τίτλο «ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ Ι_2022».

    Υπενθυμίζεται ότι όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με το Εργαστήριο Φυσικής Ι, από εδώ και στο εξής, θα γίνονται μόνο μέσω του eclass (έρχεται και email για κάθε νέα ανακοίνωση σε αυτό που έχει δηλωθεί στο eclass). Επομένως, θα πρέπει όλοι όσοι παρακολουθούν το Εργαστήριο να κοιτάνε το email το οποίο έχουν δηλώσει καθημερινά.

    Καλή αρχή!

    Οι διδάσκοντες του Εργαστηρίου Φυσικής Ι


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012