Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Εύδοξος: Περίοδος Δηλώσεων συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο ακ. έτ. 2020-2021 και τρόπος διανομής αυτών

Εύδοξος: Περίοδος Δηλώσεων συγγραμμάτων για το εαρινό εξάμηνο ακ. έτ. 2020-2021 και τρόπος διανομής αυτών

  • Συντάχθηκε 23-03-2021 09:53 από Dimitra Athenaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: athenaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ

    Ενημερώνουμε τους προπτυχιακούς φοιτητές μας ότι η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων προς όλους τους δικαιούχους για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-21, λόγω των έκτακτων μέτρων για αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, θα πραγματοποιηθεί με κατ' οίκον διανομή. (https://eudoxus.gr/files/FEK_1068B_19.03.2021.pdf)

    Οι δηλώσεις συγγραμμάτων έχουν ξεκινήσει από την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 5 Απριλίου 2021. Μην αμελήσετε να υποβάλετε την δήλωσή σας εντός της ως άνω προθεσμίας διότι μετά την παρέλευση της *δεν* θα είναι δυνατό να υποβληθεί καμία νέα δήλωση ή να τροποποιηθεί κάποια ήδη υποβληθείσα. (https://eudoxus.gr/files/Dianomi_Earinou_2020-21.pdf),

    Στη δήλωσή σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα απαιτούμενα πεδία της "Υποχρεωτικής Δήλωσης Διεύθυνσης" για την κατ' οίκον παράδοση των συγγραμμάτων που θα επιλέξετε.

    Η κατ'οίκον παράδοση των δηλωθέντων συγγραμμάτων από τους εκδοτικούς οίκους, μέσω εταιρειών ταχυμεταφοράς ή/και με δικά τους μέσα θα ξεκινήσει την Τρίτη 6 Απριλίου 2021 και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 24 Μαΐου 2021, οπότε δώστε προσοχή στην διεύθυνση που θα δηλώσετε!

    Σημαντική ενημέρωση!

    Ειδικά για το εαρινό εξάμηνο 2020-21, οι φοιτητές δικαιούνται να παραλάβουν την τρέχουσα περίοδο συγγράμματα για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει στη δήλωσή τους είτε στο χειμερινό εξάμηνο 2020-21 είτε στο εαρινό εξάμηνο 2020-21, ακόμα και αν έχουν εξεταστεί επιτυχώς σε αυτά, αλλά πάντοτε με την προϋπόθεση να μην έχουν παραλάβει σύγγραμμα για τα εν λόγω μαθήματα. (https://eudoxus.gr/files/Odhgies_Pros_Eudoxus_Earino_2020.pdf)

    Υπενθυμίζουμε ότι οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

    Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή απορίες μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου (http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx).

    Από τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012