Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Προσωρινά αποτελέσματα των αιτήσεων στέγασης φοιτητών (πλην πρωτοετών) για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022

Προσωρινά αποτελέσματα των αιτήσεων στέγασης φοιτητών (πλην πρωτοετών) για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022

  • Συντάχθηκε 22-09-2021 13:27 από Dimitra Athenaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: athenaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ

    Τα προσωρινά αποτελέσματα των αιτήσεων στέγασης φοιτητών (πλην πρωτοετών) για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 ανακοινώνονται στο επισυναπτόμενο αρχείο. Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι ομαδοποιημένα ανά Σχολή στην οποία φοιτά ο φοιτητής και με αύξουσα σειρά αριθμού πρωτοκόλλου της ηλεκτρονικής αίτησης που έχει υποβληθεί στη σελίδα υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

    Σύμφωνα με τον Κανονισμό Στέγασης 2021, δίνεται περιθώριο δύο (2) ημερών από την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων για κατάθεση αιτήσεων θεραπείας – ενστάσεων. Επομένως, οι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση θεραπείας- ένσταση, θα πρέπει έως την Παρασκευή 24/09/2021, να αποστείλουν αιτιολογημένο αίτημα στο email της Φοιτητικής Μέριμνας (merimna@isc.tuc.gr), αναφέροντας το Ονοματεπώνυμο, τον  Αριθμό Μητρώου Φοιτητή και τον Αριθμό Πρωτοκόλλου Ηλεκτρονικής Αίτησης (βρίσκεται στο email επιβεβαίωσης που στάλθηκε αυτοματοποιημένα με την επιτυχή υποβολή της αίτησης στο ιδρυματικό email του αιτούντα φοιτητή). Η αίτηση θεραπείας- ένσταση θα πρέπει να συνοδεύεται με αποστολή των δικαιολογητικών που τεκμηριώνουν το αίτημά τους.

    Οι φοιτητές που γίνονται δεκτοί για διαμονή στην εστία κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος βάσει των προσωρινών αποτελεσμάτων και δεν επιθυμούν να φιλοξενηθούν στην εστία μπορούν να το δηλώσουν άμεσα με αποστολή μηνύματος από το ιδρυματικό τους email στο email της Φοιτητικής Μέριμνας αναφέροντας το Ονοματεπώνυμο, τον Αριθμό Μητρώου Φοιτητή και τον Αριθμό Πρωτοκόλλου Ηλεκτρονικής Αίτησης.

    Από την Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων


    Συνημμένα:

    • 2021_ACOMMODATION_TEMP_ANOUNCE.pdf
      Μεταφορτώσεις: 1534, Μέγεθος: 414 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012