Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Αιτήσεις Σίτισης ή/και Στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 των πρωτοετών φοιτητών του Ιδρύματος, νέων μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψήφιων διδακτόρων

Αιτήσεις Σίτισης ή/και Στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 των πρωτοετών φοιτητών του Ιδρύματος, νέων μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψήφιων διδακτόρων

  • Συντάχθηκε 23-09-2022 13:38 από Dimitra Athenaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: athenaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 23-09-2022 16:49

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΜΠΔ

    Η Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων σας καλωσορίζει στο Πολυτεχνείο Κρήτης!

    Η υποβολή των αιτήσεων σίτισης ή/και στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 έως τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022.

    Ενημερωθείτε για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων παροχής δωρεάν σίτισης ή/και στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, τα κριτήρια και τα δικαιολογητικά, με επίσκεψη στη σελίδα των αιτήσεων σίτισης-στέγασης ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.

    Διαβάστε με προσοχή τις Ερωτήσεις-Απαντήσεις για τη συμπλήρωση των αιτήσεων σίτισης-στέγασης. Συγκεντρώστε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και λύστε τυχόν απορίες, επικοινωνώντας στα τηλέφωνα της φοιτητικής μέριμνας (28210-06258/37287) ή του κέντρου εξυπηρέτησης φοιτητών (28210-37279).

    Προσοχή! Μόνο μετά την παραλαβή των κωδικών που σας επιτρέπουν την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση.

    Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και οι υποψήφιοι διδάκτορες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μόνο για παροχή δωρεάν σίτισης.

    Η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσης της αίτησης ανήκει εξ ολοκλήρου σε εσάς και καμία παρέμβαση στην αίτηση δεν γίνεται από το αρμόδιο τμήμα. Για τον λόγο αυτόν, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες πριν ξεκινήσετε τη συμπλήρωση της αίτησης. Όποτε αμφιβάλλετε, αποθηκεύστε προσωρινά την αίτησή σας και επικοινωνήστε μαζί μας.

    Μετά την οριστική υποβολή, μην ξεχνάτε να ελέγχετε τακτικά το ιδρυματικό σας email, προκειμένου να ενημερώνεστε για την πορεία της αίτησής σας ή για τυχόν διορθώσεις που πρέπει να γίνουν.

    Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

    Από τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012