Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα, ακαδ. έτους 2021-2022: Περιπτώσεις Συγκατοίκησης

 • 1
 • Συντάχθηκε 10-11-2022 09:06 από Kamaledaki Christina Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: ckamaledaki<στο>tuc.gr

  Ενημερώθηκε: 10-11-2022 09:17

  Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ

  Σύμφωνα με ανακοίνωση  του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ενημερώνουμε τους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση για το φοιτητικό στεγαστικό  επίδομα, ακαδ. έτους 2021-2022 και ανήκουν στις περιπτώσεις  συγκατοίκησης ότι  το πληροφοριακό σύστημα θα ανοίξει  εκ νέου,  από σήμερα Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022, έως Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022, προκειμένου να συμπληρωθούν, αποκλειστικά και μόνο, στις ήδη υποβληθείσες  αιτήσεις τα ακόλουθα πεδία που αφορούν τον συγκατοικούντα φοιτητή:

  α) Αριθμός ακαδημαϊκής ταυτότητας  του συγκατοικούντος φοιτητή,

  β) Αριθμός  φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ), του συγκατοικούντος φοιτητή,

  γ) Αριθμός φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ) του προσώπου όπως έχει  δηλωθεί ως μισθωτής, στο μισθωτήριο συμβόλαιο,  για λογαριασμό του συγκατοικούντος φοιτητή.

  Τα στοιχεία συγκατοίκησης θα υποβάλλονται  μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στην ειδική εφαρμογή  για το στεγαστικό επίδομα https://stegastiko.minedu.gov.gr/ . Απαραίτητη προϋπόθεση για την  υποβολή των στοιχείων συγκατοίκησης είναι ο συγκατοικών φοιτητής  να είναι κάτοχος  ακαδημαϊκής ταυτότητας σε ισχύ  και να είναι κάτοχος ΑΦΜ.

  Επισημαίνονται τα παρακάτω:

  1.Τα επιπρόσθετα στοιχεία συγκατοίκησης αξιολογούνται  μόνο στην περίπτωση  που η αίτηση έχει εγκριθεί.

  2. Η έγκριση ή απόρριψη των στοιχείων συγκατοίκησης δεν συνεπάγεται  την αντίστοιχη έγκριση/ απόρριψη  της αίτησης του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος για τα 1500 ευρώ, αλλά για την επιπλέον  χορήγηση των 500 ευρώ.

  3.Η έγκριση της αίτησης είναι σε κάθε περίπτωση  απαραίτητη προϋπόθεση για την χορήγηση του επιδόματος.

  Επισυνάπτεται η σχετική εγκύκλιος.

  ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ


  Συνημμένα:

 • 1
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012