Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Προκηρύξεις / Διακηρύξεις
  • Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας - ανάδειξη μισθωτή των τριών (3) κυλικείων

Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας - ανάδειξη μισθωτή των τριών (3) κυλικείων

  • Συντάχθηκε 29-01-2010 14:21 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Η Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας και του Τεχνολογικού Πάρκου του Πολυτεχνείου Κρήτης προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με κλειστές προσφορές για την ανάδειξη μισθωτή των τριών (3) κυλικείων που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στην Πολυτεχνειούπολη στο Ακρωτήρι Χανίων.

    Η αρχική αποσφράγιση των φακέλων του διαγωνισμού θα γίνει την 16η Φεβρουαρίου 2010 ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00πμ στα γραφεία της Εταιρείας, στην οδό Σφακιανάκη 36, 1ος όροφος.

    Ως ελάχιστο προσφερόμενο ετήσιο μίσθωμα ορίζεται το ποσό των 9.000 Ευρώ πλέον Φ.Π.Α., το οποίο θα αποτελέσει και τη βάση εκκίνησης του διαγωνισμού της πιο πάνω μισθώσεως

    Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν γνώση των όρων της διακήρυξης, μπορούν να απευθύνονται, στην ιστοσελίδα του Πολυτεχνείου Κρήτης και στη διεύθυνση http://www. tuc.gr/news.html ή στα γραφεία της Εταιρείας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.30 – 14.30 στο τηλ 28210 52292.


    Συνημμένα:

    • ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ 12-2009.doc
      Μεταφορτώσεις: 2137, Μέγεθος: 674 KB application/msword
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012