Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Διαλέξεις / Ημερίδες / Εκδηλώσεις
  • ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ - Διάλεξη 'Εγκαταστάσεις τουρισμού & αναψυχής' στα πλαίσια του Π.Μ.Σ 'Χώρος , Σχεδιασμός και Δομημένο Περιβάλλον' της Σχολής ΑΡΜΗΧ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ - Διάλεξη 'Εγκαταστάσεις τουρισμού & αναψυχής' στα πλαίσια του Π.Μ.Σ 'Χώρος , Σχεδιασμός και Δομημένο Περιβάλλον' της Σχολής ΑΡΜΗΧ

  • Συντάχθηκε 04-03-2020 14:42 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: 06-03-2020 11:21

    Τίτλος διάλεξης: Εγκαταστάσεις τουρισμού & αναψυχής,    Τρίτη 10 Μαρτίου 2020,18:00 μ.μ, Αμφιθέατρο Γεώργιος Κατσανεβάκης (Γ2.2)

     

    Α’ μέρος: “Σχεδιασμός Ξενοδοχείων”- Νίκη Μάνου - Ανδρεάδη, Dr. Eng. Architect, Civil Eng.

    Η Νίκη Μάνου-Ανδρεάδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από τη σχολή Πολιτικών Μηχανικών και από τη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι διδάκτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και διετέλεσε επίκουρη καθηγήτρια του Τομέα Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικής Τεχνολογίας του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

    Το 1984 συν-ιδρύει την εταιρία ARTECO και ασχολείται με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Το έργο της καλύπτει πολλές κατηγορίες και κλίμακες, από μικρές ιδιωτικές κατοικίες μέχρι κτίρια γραφείων και εμπορικής χρήσης.

    Το 2006 ίδρυσε το αρχιτεκτονικό γραφείο NIMAND ARCHITECTS, με ειδίκευση στις τουριστικές εγκαταστάσεις και στα ξενοδοχεία. Τα έργα της στο συγκρότημα Sani Resort Hotels (Sani Beach, Porto Sani, Sani Club, Sani Asterias, Sani Dunes) και Ikos Resort Hotels (Ikos Olivia, Ikos Oceania, Ikos Dassia, Ikos Aria), έχουν αποσπάσει διακρίσεις και βραβεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

     

    Β’ μέρος: “Θέατρα και Ακουστική”- Μανώλης Τζεκάκης, Prof. Dr. Habil. Dr. Eng. Architect

    Καθηγητής Αρχιτεκτονικής Τεχνολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσααλονίκης (1989), Dr. Habil. στην Αρχιτεκτονική (1982), Dr. Eng στην Αρχιτεκτονική (1976), μεταπτυχιακές σπουδές στο Institut für Technische Akustik, TU Berlin (1972), διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός ΑΠΘ (1970).

    Διευθυντής του Εργαστηρίου Αρχιτεκτονικής Τεχνολογίας του ΑΠΘ (1984-2013), με πιστοποίηση (DIN EN ISO 9001) σε μετρήσεις θερμικής και ακουστικής μόνωσης σε οικοδομικά υλικά. Έχει λάβει μέρος σε πάνω από 100 ερευνητικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ιδιωτικών και δημόσιων φορέων, προσανατολισμένα στην ακουστική, έλεγχο θορύβου, ενέργεια, υλικά, λογισμικά εργαλεία και πιστοποιήσεις και έχει εκδόσει πάνω από 220 δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, πρακτικά σε διεθνή συνέδρια, βιβλία και άρθρα σε περιοδικά και εφημερίδες.

    Σε συνεργασία με διεθνούς φήμης αρχιτέκτονες και μηχανικούς έχει λάβει μέρος σε πάνω από 170 μελέτες και κατασκευές, μεταξύ των οποίων Θέατρα, Μουσικές Ακαδημίες, Συνεδριακά Κέντρα, Κέντρα Πολιτισμού, Μουσεία, Ξενοδοχεία και Αθλητικές Εγκαταστάσεις.

    Ως μέλος της “MMT SA - Architects, Consultants, Managers” και σε συνεργασία με την “Nimand Architects SA” με ειδίκευση στο σχεδιασμό και κατασκευή τουριστικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων αναψυχής, είχε ενεργή συμμετοχή στην υλοποίηση του Sani Resort Hotels στη Χαλκιδική (Sani Beach, Porto Sani, Sani Club, Sani Asterias, Sani Dunes) και στα Ikos Resorts Hotels (Ikos Olivia, Ikos Oceania, Ikos Dassia, Ikos Aria) στην Χαλκιδική, Κέκρυρα και Κω.

      

     


    Συνημμένα:

    • Τζεκάκης-Ανδρεάδη.png
      Μεταφορτώσεις: 1775, Μέγεθος: 466 KB image/png
  • Συντάχθηκε 06-03-2020 11:22 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: 06-03-2020 11:23

      

    Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν σε μεταγενέστερο χρόνο και θα ενημερωθείτε εκ νέου για τη διεξαγωγή τους

     


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012