Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Δημόσιες Ανακοινώσεις
  • Ανακοινώσεις του Ιδρύματος
  • Ανακοίνωση του Ιδρύματος για Πρόσφατο Περιστατικό Διαδικτυακού Εκφοβισμού

Ανακοίνωση του Ιδρύματος για Πρόσφατο Περιστατικό Διαδικτυακού Εκφοβισμού

  • Συντάχθηκε 19-05-2020 10:59 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Πρόσφατα, υπέπεσε στην αντίληψή μας απαράδεκτο περιστατικό διαδικτυακού εκφοβισμού με χρήση χυδαίας σεξιστικής φρασεολογίας, στο οποίο φέρεται να εμπλέκονται φοιτητές της Σχολής ΗΜΜΥ του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε κακόβουλη πράξη ή βίαιη συμπεριφορά που στρέφεται εναντίον άλλων προσώπων και καλλιεργεί μίσος, φόβο και ανασφάλεια εντός και εκτός της Πολυτεχνικής κοινότητας.

    Δεσμευόμαστε να διερευνήσουμε το περιστατικό σε βάθος και να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης της Πολυτεχνικής κοινότητας στις αρχές της ισονομίας, του σεβασμού της προσωπικότητας του άλλου και της χρηστής ακαδημαϊκής συμπεριφοράς.

    Το Πολυτεχνείο Κρήτης ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας χώρος ελεύθερης σκέψης, έρευνας, διδασκαλίας, έκφρασης ιδεών και καλλιέργειας ολοκληρωμένων επιστημόνων, οι οποίοι σέβονται κάθε άνθρωπο ανεξάρτητα από χρώμα, φύλο, εθνικότητα, καταγωγή, σεξουαλική προτίμηση και ιδιαιτερότητες.

    Η Διοίκηση του Ιδρύματος και της Σχολής ΗΜΜΥ


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012